Trabzonspor'dan transfer açıklaması

TRABZONSPOR Genel Sekreteri Gençağa Meriç, devre arası transfer döneminde 2 ya da 3 takviye yapacaklarını söyledi.

Genel Sekreter Gençağa Meriç, yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarıyla ilgili planlama yaptıklarını belirtti. Takımdan ayrılacak ve takıma katılacak oyuncuların olacağını belirten Meriç, "Planlamayı yaptık. 2 veya 3 takviye yaparak yolumuza devam edeceğiz. 2-3 oyuncu ile de yollarımızı ayıracağız. N'Doye ile devam edeceğiz. Hugo Rodallega'ya teklif gelse bile kesinlikle bırakmayı düşünmüyoruz" dedi.

'LİG VE KUPADA İDDİALIYIZ'

Lig ve kupada iddialı olduklarını da kaydeden Meriç, "Sezona kötü başladık ancak sonunu iyi bitirdik. İyi bir kamp dönemi geçirdikten sonra ikinci yarıda da aynı başarımızı sürdürmek istiyoruz. İyi bir kadromuz var. Belki de son 10 yılın en iyi kadrolarından birine sahibiz. Bu takım sezon sonunda en az Avrupa kupalarına katılma hakkı elde edecek. Ziraat Türkiye Kupası'nda da iddialıyız. Son 16 turu ilk maçında deplasmanda Atiker Konyaspor'a mağlup olmamıza rağmen Trabzon'da oynayacağımız maçta turu geçeceğimize inanıyoruz" diyerek açıklamalarını noktaladı.

04 Oca 2018 - 11:17 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

T.s61 - damdoye sosa gönderin ikinci yarida oynamaz onlarin yerine 3 tane adam alin solbek stoper orta sahadan dikine oynayan bir orta saha alin baska adam gerekmez

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Ocak 11:17