Trabzonspor stoper transferinde iki oyuncuyu kilitlendi…

Takımdaki eksik mevkiler için tek tek nokta atışlar yapan bordo-mavililer, sağ stoper için de Marlon ve Kaan Ayhan için girişimlerini sürdürüyor.

Trabzonspor stoper transferinde iki oyuncuyu kilitlendi…
Trabzonspor stoper transferinde iki oyuncuyu kilitlendi…
Haber albümü için resme tıklayın

Trabzonspor stoper transferinde Marlon ve Kaan Ayhan’i kilitlendi… Takımdaki eksik mevkiler için tek tek nokta atışlar yapan bordo-mavililer, sağ stoper için de Marlon ve Kaan Ayhan için girişimlerini sürdürüyor. İtalyan ekibi Sassuolo ile sözleşmesi devam Kaan için 3-4 milyon euro aralığında bir rakamı gözden çıkartan bordo-mavililer, Milli oyuncuyla birlikte takımdaki yerli hamlesini de sürdürmek istiyor.

Eren Elmalı ve Doğucan Haspolat transferleriyle yerli oyuncular konusunda önemli hamleler yapan bordo-mavililer, Kaan Ayhan transferiyle birlikte savunmadaki sorunu da çözmeyi planlıyor. Trabzonspor’un savunma transferindeki bir diğer aday ise Brezilyalı oyuncu Marlon. Ukrayna’daki savaş nedeniyle bu ülkeden ayrılmak isteyen Shakhtarlı oyunu izin de girişimler sürüyor.

Trabzonspor bu transferi Shakhtar Donetsk ile masaya oturup çözmenin uğraşını verirken, UEFA’nın karını ile de eli güçlendi. UEFA, “Ukrayna ve Rusya’da ki yabancı oyuncular ve antrenörler ile karşılıklı anlaşma sağlayamazsa bu oyuncular ve antrenörler sözleşmelerini 30 Haziran 2023'e kadar askıya alma hakkına sahip olacaklar" demişti. Bu durumda Trabzonspor, Shakhtar ile sorunu çözemese bile Marlon’u 1 yıllığına renklerine katabilecek.

23 Haz 2022 - 09:30 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.