Trabzonspor, Hamsik'te B planını devreye soktu!

Yıldız futbolcuya alternatif arayan Trabzonspor, bonservisi elinde olan Florian Grillitsch ile PSG’nin düşünmediği Idrissa Gueye’yi düşünüyor.

Trabzonspor, Hamsik'te B planını devreye soktu!
Trabzonspor, Hamsik'te B planını devreye soktu!
Haber albümü için resme tıklayın

Yıldız futbolcuya alternatif arayan Trabzonspor, bonservisi elinde olan Florian Grillitsch ile PSG’nin düşünmediği Idrissa Gueye’yi düşünüyor. Bordo-mavililerin iki futbolcuyla da ilgilendiği dile getirildi.

Ligin yeni ekibi İstanbulspor karşısında 2-0’lık net bir galibiyet elde Trabzonspor’da Hamsik’in B planı hazır... Teknik Direktör Abdullah Avcı, yıldız futbolcunun yer almamasını politik bir dille anlatırken, transfer olabileceği mesajını verdi.

Avcı, “Hamsik ile başka bir oyun var, Hamsik’siz başka bir oyun var. Hamsik ile topa sahip olarak başka bir hikaye yazabiliyoruz. Bir B planı cebimizde... Siopis ile ise savunma gücümüz var. Sağ stoper eksiğimiz ile ilgili yatırımlık ve problemsiz bir isteğimiz var. Transfer çalışmalarına devam ediyoruz. Umarım yakın zamanda gerçekleştirebiliriz” ifadesini kullandı.

Bordo-mavililerin ilk düşüncesi, son olarak Alman ekibi Hoffenheim’da oynayan ve bonservisi elinde olan Florian Grillitsch... 26 yaşındaki Avusturyalı futbolcu ön libero dışında stoper bölgesinde de görev yapabiliyor.

Hamsik’in alternatifi olarak düşünülen bir diğer isim Fransa Şampiyonu PSG’nin kadroda düşünmediği Idrissa Gueye. 32 yaşında Senegalli oyuncu, sezon sonuna kadar kiralık olarak düşünülüyor.

Takımın performansından memnun kalan Avcı, ekibine iki gün izin verdi ve çalışmaların yarından itibaren başlamasını istedi.

07 Ağu 2022 - 10:25 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

mulla balaban - videolarına bakılınca düz hatta dümdüz bir adam bizim abdülkadir bir form tutsa bunu cebinden çıkarır

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Ağustos 10:25