Trabzonspor eski yöneticisi Bülent Akyazıcı hayatını kaybetti

Trabzonspor eski yöneticisi ve divan üyesi Bülent Akyazıcı hayatını kaybetti.

Trabzonspor eski yöneticisi ve divan üyesi Bülent Akyazıcı hayatını kaybetti.

Akyazıcı'nın intihar ettiği bilgisine ulaşıldı.

Yaklaşık 20 yıl önce Trabzon’daki bir trafik kazasında genç yaştaki kızı Merveş’i kaybeden Akyazıcı, geçtiğimiz yıllarda da eşi Ayşen Hanım’ı amansız bir hastalıktan kaybetmişti. Diğer yetişkin kızı Merve ise evli olup İstanbul’da yaşarken, kendisi de uzun yıllardır İstanbul’da ve Bozcaada’da yaşıyordu.

Trabzon’da özel bir okulun eski sahiplerinden olan rahmetli Ayşen Hanımın vefatından bir süre sonra, Trabzonspor’un eski yöneticilerinden işadamı Cafer Hazaroğlu’nun kızı Ebru Hanım'la ikinci evliliğini yapan Akyazıcı’nın ani vefatı, Trabzon ve Trabzonspor camiasında üzüntüyle karşılandı. Trabzonspor'da; Divan Kurulu toplantısına 16 kez katılmayan Akyazıcı'nın, divan kurulu üyeliğide geçtiğimiz haziran ayında düşürülmüştü.

63 yaşında vefat eden Bülent Akyazıcı, İshak Hoca’nın da yeğeniydi.

19 Kas 2021 - 21:25 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.