Trabzonspor'da yeni hedef Cornelius

Fırtına, yabancı transferinde rotasını özellikle İtalya’ya çevirmiş durumda. İlk olarak Roma’nın sağ beki Bruno Peres ile yaptığı görüşmelerde mutlu s...

Fırtına, yabancı transferinde rotasını özellikle İtalya’ya çevirmiş durumda. İlk olarak Roma’nın sağ beki Bruno Peres ile yaptığı görüşmelerde mutlu sona ulaşan ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 31 yaşındaki futbolcuyla ön anlaşmaya varan Bordo-Mavililer, Çizme’deki oyuncular üzerinden ilerliyor.

Danimarkalı santrfor Cornelius için şartları zorlayan Trabzonspor, Parma’da kiralık forma giyen ismin bonservis sıkıntısını çözmek zorunda. 7 milyon Euro’luk zorunlu satın alma opsiyonu bulunan Parma’nın, küme düşeceği için bu rakamı vermesi zor gözüküyor. Bu durumda Cornelius, Atalanta’ya dönecek. Bordo-Mavili yönetim, uzun vadeli bir ödeme planıyla Cornelius’un tapusunu almaya çalışacak.

İmza parası verilecek

İtalya’daki esas hedef ise Gervinho... Fildişili hücumcu, yaz döneminde Parma’dan ayrılacak. Fırtına, 33 yaşındaki hücumcuya 2 senelik bir kontrat önerdi. Trabzonspor’un eski oyuncusu Zokora’dan da olumlu referanslar alan Gervinho, Türkiye’ye gelmeye sıcak bakıyor. Trabzonspor, bonservis maliyeti olmayan Gervinho’yu imza parası kozuyla ikna etmeyi planlıyor.

01 May 2021 - 12:17 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.