Trabzonspor'da şok ayrılık!

Trabzonspor’da flaş ayrılık. Ahmet Canbaz'ın sözleşmesi feshedildi!

Trabzonspor'da şok ayrılık!
Haber albümü için resme tıklayın

Trabzonspor Kulübü 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Ahmet Canbaz ile yollarını ayırdı.2019 yılında 150 bin Euro bonservis bedeliyle Trabzonspor’a katılan ancak daha sonra ağır bir sakatlık geçirerek sezonu kapatmak zorunda kalan Ahmet Canbaz geçtiğimiz yılı Ümraniyespor’da tamamlamıştı.

SÖZLEŞMESİ FESHEDİLDİ

Geleceği hakkında Trabzonspor Kulübü ile görüşen 23 yaşındaki orta sahanın sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak feshedildi. Ahmet Ümraniyespor forması ile 11 maça çıkmış 2 gol atma başarısı göstermişti. Bordo Mavili kulübün ayrılığı ilerleyen günlerde duyurması bekleniyor.

TÜRKİYE'DE DEVAM EDECEK

Ahmet'in Süper Lig ve TFF 1.Lig ekipleriyle görüşme halinde olduğu gelen bilgiler arasında.

15 Haz 2021 - 17:10 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.