Trabzonspor'da ibre Umut Meraş'a döndü

TFF’nin 8+6 şeklinde açıkladığı yabancı kuralının değişmesi için Kulüpler Birliği Vakfı, Tahkim Kurulu’na başvurdu. Trabzonspor Yönetimi de gelişmeler...

TFF’nin 8+6 şeklinde açıkladığı yabancı kuralının değişmesi için Kulüpler Birliği Vakfı, Tahkim Kurulu’na başvurdu. Trabzonspor Yönetimi de gelişmeleri yakından takip ediyor. Eğer kural değişmezse, sol bek arayışlarında mecburen yerli isimlere ağırlık verilecek.

Bu doğrultuda ilk aday ise Umut Meraş... Daha önce Umut’un bonservisi için Le Havre Kulübü’yle görüşen Trabzonspor, 3 milyon Euro’luk taleple karşılaşmıştı. Trabzonspor, Fransız ekibinin kapısını tekrar çaldı.

Vadeli bir ödeme planıyla teklifini artırabileceğini belirten Bordo-Mavililer, bu kez de EURO 2020 engeline takıldı. Le Havre yetkilileri, A Milli Takım formasıyla vitrine çıkacak olan Umut için turnuva sonrasında karar vereceklerini söyledi. Trabzonspor cephesi ise sürecin uzamaması adına sıkı pres yapıyor.

11 Haz 2021 - 17:17 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Birol AKSOY - U19 BJK ' ı 8-2 yenebiliyorsa o takımda oynayan sol bek inanın ki Umut MERAŞ' tan daha kaliteli kumaştır. Her eksik mevkiyi transferlerle kapatacaksak alt yapıya da kilit vuralım,

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Haziran 17:17