Trabzonspor 54 yaşında

Trabzon Milletvekili Muahmmet Balta, AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Trabzon Büyükşehir Bel...

Trabzonspor 54 yaşında
Trabzonspor 54 yaşında
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Trabzon Milletvekili Muahmmet Balta, AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Trabzon Büyükşehir Belediye Bakşanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti Ortahisar Selahaddin Çebi, Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu,Trabzonspor Divan Başkanı Ali Sürmen ve Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı da katıldı.

Bordo. mavililerin kuruluş etkinliklerine Abdullah Avcı ile ilk kez bir teknik direktör katıldı.

'ÖZLEDİĞİMİZ SEVİNÇLERİ YAŞATIRIZ'

Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağrıoğlu, “Trazonspor büyük bir camia ve kulüptür. Bunun ötesinde büyük bir ailedir. Bu ailenin her bir ferdi Trabzonspor’un başarısını ister. Bununla gurur duyar. Bizler Trabzonspor’un başarısı ve mutluluğu için var gücümüzle çalışıyoruz. Umuyorum ki bu gayretimiz sonucinuda mutlu neticelere, camiamıza özlediğimiz sevinçleri yaşatırız” diye konuştu.

'EN GEÇ KURULAN KULÜBÜZ GİBİ GÖRÜLÜYOR AMA...'

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, “Trabzonspor’umuzun 21 Temmuz 1966’da Martıspor, Karadeniz Gücü ve İdmangücü’nün birleşmesiyle kurulan Trabzon Gençlik, daha sonra idmanocağı’nın katılımıyla 2 Ağustos 1967’de Trabzonspor olarak şekillendi.

Tarihe ve liglere baktığımızda internet sayfasına girildiğinde sanki en genç kurulan kulübüz gibi görülüyor. Oysa bizim Trabzonspor’umuzu kuran kulüplerimizin tarihine baktığımızda İdmanocağı’nın 1921’de, idmagücünü’nün 1925’de, Martıspor’un 56’da, Karadenizgücü’nün 55’de kuruldu” dedi.

'BÜTÜN RUHUMUZLA TRABZONSPOR'UN YANINDAYIZ'

Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, "Dünden bugüne rüştünü ispat eden Trabzonspor'un her bir ferdi her bir taraftarı bizim için çok kıymetli. bu sene de güzel tranfserler yaptı. Her yıl ümidimiz daha canlanıyor. Bence iyi de bir santrafor alınırsa güzel gelişmelere gebe olabilir. Ben bu konuda Murat Zorluoğlu Başkanımı öneriyorum. Gönülden Trabzonspor'un şampiyon olmasını isteyen bir milletvekili değil, taraftar olarak bundan sonra yapılacak bütün çalışmalarda, bütün organizasyonlarda, karşılaşmalarda gönlümüzle, ruhumuzla Trabzonspor'un yanındayız" dedi.

BALTA: TRABZONSPOR TARAFTARLARI KENETLENDİ

Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, ‘Burada vatan millet, bayrak ve Trabzonspor var. Bizleri Trabzonluları heyecanlandıran. Haatımızın en heyeacnalı olduğu zamanları Cumartesi, Pazar veya maçları duyduğumuzda biz televizyon karşısına veya maçlara gitmeye çalışırdık. Abdullah hocam burada kendisini seviyoruz. Abdullah hocam, gençliğimizde Trabzonspor yenildiği zaman üzülürdük. Maça gitmeyeceğiz derdik. Çarşamba, Perşembe, Cuma olduğunda gıdıklanmaya başlardık. Maç Pazar ise, Cumartesi bir sebep bulup, Pazar günü fındık satıp Trabzonspor’un maçına giderdik. Bazen yenildik, bazen üzülürdük, ama Trabzonspor bu memletin evlatlarına özgüven aşılamıştır. Başarmanın ne olduğunu, bu zor coğrafyada bile, zor şartlar altında bile nelerin başarılabileceğini Trabzonspor bizlere göstermiştir. O ruhu biz gördük. Trabzonspor bir emektir, alınteridir, adalettir, heyecandır, özgüvendir. Böyle bir ruhla yetişmiş ve bu şehre çok şeyler vermiştir. Bundan sonrasını da konuşmak lazım. Anadolu’ya şampiyonluklar getirmiştir, Avrupa’da Türkiyemizi en iyi şekilde temsil etmiştir. Trabzon’un marka değerini arttırmıştır. Türkiye’nin marka değerini arttırmıştır.

Biz bu sene de çok şanslı dönemde olgunu düşünüyorum. Heyecanlı ve tez canlıyız. Her şeyin hemen olmasını isteriz. Bir hoca geldiğinde, bir futbolcu geldiğinde sabırsızız. Futbolcu gollerini atsın, hoca da şampiyonluk yapsın. Böyle bir şey yok.

Abdullah hoca da burada kendisi. Biz kendisini seviyoruz. O da kendisini Trabzon ve Trabzonspor taraftarlarına sevdirdi. Yönetim, hocamız, teknik heyetimiz, bütün Trabzonspor taraftarları bu dönemde kenetlendiler. Çok iyi bir hazırlık dönemi de geçirdik. Transferleri zamanında yaptık. Hocamız zaten planlı bir şekilde çok fazla konuşmadan ama planlı şekilde takımı hazırlıyor. Moral, motivasyon, kondisyon her alanda hazırlıyor. Hocanın önemli özelliği de Trabzon’a çok erken ayak uydurdu” dedi.

ÖRS: İKTİDAR ÖNERGE VERDİ, MUHALEFET OLARAK DESTEKLİYORUZ

Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs ise, “Ömer kardeşim, iktidar önerge verdi. Biraz evvel sevgili Bahar kardeşim, sayın vekilim bir önerge verdi. Muhalefet olarak biz de destekliyoruz. En kısa zamanda, bu önergenin şartları yerine getirilirse hocam da yanımızda. Burada ki bütün taraftarlarımızı, kardeşlerimizi sevindirmiş oluruz.

Kulübümüze emegi geçen dünden, geçmişten bugüne kadar tüm büyüklerime saygılarımı sunuyorum. Hocam burada. Hocası, teknik kadrosu, yöneticisi, idarecisiyle Trabzonspor’a başarılar diliyorum. Şaibesiz, şikesiz, temiz bir ligin şampiyonu Trabzonspor’u görmek. Hepimizin en önemli isteğidir. Beklentisidir diyor hepinizi saygılarımla selamlıyorum” dedi.

ZORLUOĞLU: BONSERVİSİM ELİMDE

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “Trabzonspor muhteşem tarihi elde etiği kupalar, gerçekleştirdiği ilkler, devrimler, büyük taraftarıyla gerçek bir başarı hikayesidir. Bu başarının arkasında emek vardır, alın teri vardır, Karadeniz insanının çalışkanlığı, yeri geldiğinde hırçınlığı, inatçılığı vardır. Büyük bir sevda ile Trabzonspor’a sevdalanmış, Trabzonspor taraftarı vardır.

değerli vekillerimiz bir jest yaptılar. Trabzonspor burada da iktidarı, muhalefeti bir araya getirdi. Trabzonspor hangi siyasi düşünceden, hangi inançtan, hangi felsefi düşünceden olursa olsun Trabzonluları bir araya getiren, kenetleyen en önemli ortak paydamızdır.

Trabzonspor bu haliyle herkesi aynı anda mutlu edebilen tek organizasyondur.

Bu bakımdan Trabzonspor’u çok önemsiyoruz. Sürekli takımımız takip ediyor, hem de büyükşehir belediyesi olarak takımımızın maddi manevi her türlü güçle yanında olmaya gayret ediyoruz.

Geçmişimiz başarılar dolu, lig şampiyonluğu, kupalar, içeride ve dışarda bir çok başarılar.. İnşallah inanıyoruz, bu alı ve önümüzdeki yıllarda mutlaka yenileri eklenecektir. Çünkü çok kaliteli bir hocamız var, gerçekten sadece takımla değil şehirle bütünleşmiş, herkesin beğenisini kazanmış takdirini toplamış hocamız var. Çok başarılı başkanımız ve yönetimimiz var. Ekonomik anlamda bir çok soruna rağmen, çok istikrarlı şekilde popülizmden uzak gerçekçi yaklaşımla takımımız yöneten bir yönetimimiz var.

Takımımıza sonuna kadar güveniyoruz. bu büyük taraftar, bu camiayla birlikte arzu ettiğimiz başarıları elde edeceğiz.

Değerli milletvekillimiz forvet ihtiyacını ifade etti, doğru bende söyleyeyim yönetime bonservisim de elimde, öyle bir sıkıntı da yok.

Tabi bütün Trabzonspor taraftarları gibi gün sayıyorum. Lig başlayacak bir kaç hafta içinde. Heyecanla Trabzonsporumuzu bekliyoruz” dedi.

GENÇ: BİR ARAYA GELEREK HAREKET ETME KONUSUNDA SIKNITILAR YAŞIYORUZ

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’te, “Kıymetli Divan Başkanımızın sözleri çok önemli. Hakikaten Trabzonspor’umuz bir futbol takımından öte, farklı değerleri taşır. Eğer bugün Mardin’in Kızıltepe ilçesinde bizzat giderek şahit olduğum, bir dernekte 3 bin 580 tane Trabzonspor üyesi ve 38 Trabzonspor kongre delegesi varsa buna anlam vermemiz lazım. Muş’unHasköy ilçesi, Diyarbakır’da…

O nedenle Trabzonspor değerini iyi muhafaza etmemiz lazım. Trabzonspor bir duruştur. Rahmetle anmak isterim. Özkan Sümer hocamız, Trabzonsporluluğu en iyi şekilde ortaya koyan değerlerden bir tanesidir.

Hakikaten bir değerler, manzumesidir Trabzonspor.. Güce karşı hakkın savunması, haksızlığa karşı duruştur Trabzonspor. Bu duruşu hep beraberce ortaya koyduğumuzda bu mücadeleyi çok daha iyi şekilde yaparız.

biraz sorunumuz burada. Birlikte hareket edebilme kabiliyeti konusunda sorumuz var.

Münferiden hepimiz başarı odaklı çalışıyoruz. Ama bir araya gelerek hareket etme konusunda sıkıntılar yaşıyoruz. Bir araya gelip hareket edemediğimizde haklarımızı savunamıyor ya da alamıyoruz. Alamadığımızda da o itiraz ettiğimiz güçler üzerimize basmaya devam ediyor. Onun için birlikte hareket etmeliyiz. Hamdolsun, o platformu yakalamış görünüyoruz.

Çok kıymetli hocamız, kıymetli başkanım ifade ettiler. Şehrimizle, takımıza özdeşleşti. Adeta bir kolej havası içinde.

Hem Divan, Hem kulüp., yöneticilerimiz, kurullarımız hep beraber o büyük güçlü taraftarlarımızla başarılı yürüyüşü devam ettirmek istiyoruz.

Trabzonluları olarak, Trabzonspor’un hukukunu korumak istiyoru” ifadelerini kullandı.

02 Ağu 2021 - 10:50 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.