Trabzonlu siyasilerden TiHA paylaşımı

AKINCI TİHA belgeseline Trabzonlu siyasilerden büyük destek...

Bay-Kar Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, Türkiye'nin ilk taarruz insansız hava aracı olan AKINCI TİHA'nın belgeselini, Baykar'ın YouTube kanalında yayınlandı. Akıncı TİHA’nın belgeseli, hem Trabzonlu siyasileri hem izleyen milyonları kendine hayran bıraktı. Trabzonlu siyasiler “AKINCI” belgeseline yaptıkları paylaşımlarla tam destek verdi. Türkiye'nin ilk taarruz insansız hava aracı olan Bayraktar AKINCI TİHA'nın geliştirme aşamalarının aylarca görüntülendiği “AKINCI” belgeseli, Baykar'ın YouTube kanalında yayınlandı. Trabzonlu siyasiler yaptıkları paylaşımlarla “AKINCI” belgeseline tam destek verdi.

Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, “Bin atlı, akınlarda çocuklar gibi şendik. Bin atlı o gün dev gibi bir orduyu yendik!” dizeleriyle AKINCI TİHA'nın mimarı Selçuk Bayraktar ve ekibine teşekkür etti. AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, “Akıncı ile dev gibi orduların gözünü korkutan Selçuk Bayraktar’ı hedef alanların akıncıda kullanılan ‘Yapay Zeka!’ Gülümseyen yüz ifadesi teknolojisini kıskanmalarını normal karşılıyorum.” açıklamasında bulundu.

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, “Yerli ve milli teknoloji ile ordumuza güç katan Selçuk Bayraktar, Türkiye'nin ilk taarruz insansız hava aracı olan Bayraktar AKINCI TİHA ile Türk Havacılık Tarihi’nde yeni bir devri başlatıyor. İHA ve SİHA’lar destan yazdıkça ağlayıp sızlayanlar hep aynıdır.” dedi.

Muhammet Balta, “AKINCI” belgeselini sosyal medya hesabından paylaşan AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta ise, “Yerli ve Milli Gururumuz Selçuk Bayraktar” diyerek paylaşımda bulundu.

Belgeseli büyük bir gururla izlediğini belirten AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar ise “Ülkemizin, aydınlık yarınları için fedakârca çalışan Sn. Selcuk Bayraktar ve kıymetli ekibinin hayata geçirdiği, Akıncı TİHA’nın tanıtıldığı Akıncı Belgeseli’ni büyük bir gururla izledim.” diyerek ekibin başarılarının devamını diledi.

Akıncı Belgeseline ait görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “Zafer inananlarındır...” notuyla paylaştı.

Yeni bir devrin başladığını belirten Ortahisar Belediye Başkanı A. Metin Genç, “Akıncı SİHA'nın göklerde süzülüşüyle birlikte Türk Havacılık Tarihi’nde yeni bir devir başlıyor. Bu başlangıç Milli ve Yerli” diyerek Akıncı belgeselini paylaştı.

HABER: Filiz YILDIRIM

26 May 2020 - 12:51 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.