Trabzonlu efsane hayatını kaybetti

Samsunspor'un unutulmaz ismi Emin Kar yaşamını yitirdi Samsunspor’un efsane futbolcusu ve eski Başkanı Trabzonlu Emin Kar, kalp krizi sonrası tedavi...

Samsunspor'un unutulmaz ismi Emin Kar yaşamını yitirdi

Samsunspor’un efsane futbolcusu ve eski Başkanı Trabzonlu Emin Kar, kalp krizi sonrası tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Samsunspor’un efsane futbolcularından ve eski başkanlarından Emin Kar, 20 Ocak 1989'da Samsunspor otobüsünün yaptığı kazadan yaralı olarak kurtulmuş, hayatının geri kalanını belden aşağısı felç olarak tekerlekli sandalyeye bağlı olarak sürdürmüştü. Yaşanan talihsiz kazada Teknik Direktör Nuri Asan, futbolculardan Mete Adanır, Muzaffer Badalıoğlu ve Zoran Tomiç ile otobüs sürücüsü Asım Özkan hayatını kaybetmiş, birçok futbolcu ve kulüp yöneticisi de yaralanmıştı.

Samsunspor'un Trabzonlu efsanesi Emin Kar hayatını kaybetti

Türk futbol dünyasını yasa boğan kaza, Emin Kar’ı yeşil sahalardan uzaklaştırsa da içindeki futbol aşkı hiç dinmedi. Kazanın ardından geçirdiği sayısız ameliyata rağmen bir daha ayağa kalkamayan Emin Kar, kırmızıbeyazlıların oynadığı her maça giderek Samsunspor’u destekledi. 2012-2014 yıllarında Samsunspor’da başkanlık da yapan Emin Kar, geçen hafta geçirdiği kalp krizi sonrasında hastaneye kaldırıldı.

Kar, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Üzücü haberi Kar’ın oğlu Ülker Kar, sosyal medya hesabından duyurdu. 62 yaşında hayatını kaybeden Emin Kar’ın cenazesi bugün Büyük Cami'de ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından defnedileceği belirtildi.

Samsunspor'un Trabzonlu efsanesi Emin Kar hayatını kaybetti

18 Eki 2021 - 11:17 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.