Trabzon’da şehit aileleri İmamoğlu’na tepkili

TRABZON’DA şehit aileleri, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Diyarbakır’daki ‘Hafıza’ adlı sergi ziyaretine ve sergiye izin verilmesine tepki gösterdi. T...

TRABZON’DA şehit aileleri, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Diyarbakır’daki ‘Hafıza’ adlı sergi ziyaretine ve sergiye izin verilmesine tepki gösterdi. TSK tarafından öldürülen bölücü terör örgütü üyelerinin isimleri bir duvarda temsili şapkaların altına yazılarak sergilendi. Bunun üzerine açıklama yapan Emniyet Şehit Aileleri Dernek Başkanı Songül Erdem, “Bu vatanın bayrağı altında yaşayan masumun yanındayız deyip gösteri yapan vatan hainleri onlara çanak tutuyor.” diyerek eleştirdi. Trabzon Emniyet Şehit Aileleri Dernek Başkanı Songül Erdem, “Diyarbakır’da ‘Hafıza’ adı altında sergi açmışlar. Oysa her biri terörist şapkası amblemi taşıyor. Bu vatanın bayrağı altında yaşayan ve masumun yanındayız diyen hainler de onlara çanak tutuyor. Bazı hainler de bunlara destek veriyor. Çünkü acı yüreklerine çökmemiş. Bilmiyorlar evlat acısı, eş acısı nedir, diye. Ama olsun.. Bir gün olur bunların kökleri kazınır sonları gelir.” dedi. n 6’DA

Trabzon’da şehit aileleri, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Diyarbakır’daki ‘Hafıza’ adlı sergi ziyaretine ve sergiye izin verilmesine tepki gösterdi. TSK tarafından öldürülen bölücü terör örgütü üyelerinin isimleri bir duvarda temsili şapkaların altına yazılarak sergilendi. Bunun üzerine açıklama yapan Emniyet Şehit Aileleri Dernek Başkanı Songül Erdem, “Bu vatanın bayrağı altında yaşayan masumun yanındayız deyip gösteri yapan vatan hainleri onlara çanak tutuyor.” diyerek eleştirdi.

“ACI YÜREKLERİNE ÇÖKMEMİŞ”

Trabzon Emniyet Şehit Aileleri Dernek Başkanı Songül Erdem, “Diyarbakır’da ‘Hafıza’ adı altında sergi açmışlar. Oysa her biri terörist şapkası amblemi taşıyor. Bu vatanın bayrağı altında yaşayan ve masumun yanındayız diyen hainler de onlara çanak tutuyor. Bazı hainlerde bunlara destek veriyor. Çünkü acı yüreklerine çökmemiş. Bilmiyorlar evlat acısı, eş acısı nedir, diye. Ama olsun… Bir gün olur bunların kökleri kazınır sonları gelir. Bizler şehit aileleri olarak inanıyoruz ki dağlarda kurtlar uludukça bunlar gibi çakallar leş olmaya mahkûmdurlar. Tarihten bu yana hep böyle olmuştur olacaktır da! Tabi ki vatanın gerçek sahipleri bu vatan hainlerine asla bu vatanı, bayrağı bırakmazlar elbet bir gün sarı poşet olup toprağa girerler.” açıklamalarına yer verdi.

“DİYARBAKIR 'DA ŞEHİT OLANLAR HİÇ AKLINA GELMEDİ Mİ?”

Şehit annesi Gülşen Yılmaz Özcan, “Size ne diyeyim, vatanım adına yanan içim daha da açıyor bu resme bakarken. Bu ahlaksızlar ‘Hafıza Odası’ diye sergi açmışlar. Sergide terörist şapkaları sergileniyor. Bu şahıslarda önünde poz veriyor. İlk sorum devlete: Bu sergiye nasıl izin verdi benim devletim?

İkinci sorum İmamoğlu'na: O Diyarbakır 'da, Sur'da şehit olanlar hiç aklına gelmedi mi? Üçüncü sorum sayfamdaki siz arkadaşlarıma: Biz bu vatanın evladı değil miyiz? Bu vatan kimindir? Biz hala bu teröristleri neden besliyoruz?” şeklinde soru yöneltti.

HABER:Rabia MOLLAOĞLU

26 Eki 2021 - 10:27 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

vatandaş... - şehit aileleri i̇maoğlu'na tepkili ise (ki atmasyon) sevinenler kına yaksın... sandıkta görüşürüz...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Ekim 10:27