Trabzon’da fındığı konuştular

TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Ortahisar Ziraat Odası Başkanı Mustafa Bekar’ı ve yönetimini ziyaret etti. Ziyarette fındık masaya yatırıldı. Türk...

TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Ortahisar Ziraat Odası Başkanı Mustafa Bekar’ı ve yönetimini ziyaret etti. Ziyarette fındık masaya yatırıldı. Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, incelemelerde bulunmak üzere Trabzon’a geldi. Ortahisar Ziraat Odası’nı ziyaret eden Şemsi Bayraktar burada Ortahisar Ziraat Odası Başkanı Mustafa Bekar ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşmelerde bulundu. TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’ın odalarını ziyaretini değerlendiren Ortahisar Ziraat Odası Başkanı Mustafa Bekar, “Genel Başkanımız odamıza bir nezaket ziyaretinde bulundu. Burada fındıkla ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Karadeniz’in olmazsa olmazı fındığın bir fiyata oturtulması huşunda görüşleri oldu. TMO’ların yeniden devreye sokulması gerektiğini ifade etti. Son olarak da fındık fiyatının düşük olduğunu bu nedenle de üreticinin mağdur edildiğinden söz etti. Odamız üyeleriyle görüş alışverişinde bulundu. Kendisi bizim Ortahisar Ziraat Odasına atanmasının çok yerinde olduğunu söyledi ve çalışmalarımızdan övgüyle söz etti.” seklinde konuştu.

15 Tem 2018 - 11:48 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.