Trabzon’da 23 Nisan etkinlikleri

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Trabzon’da düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Valilik önünde Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ve saygı duruşuyla başladı. Buradaki törenin ardından Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Batum Acara Özerk Cumhuriyeti'nden katılan öğrencileri ve beraberindeki heyeti makamında misafir etti. Vali Yavuz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla şehit Tamer Aktaş'ın kızı Betül Aktaş ve Enes Naci Torpi'nin çocukları Enes ve Sümeyye Torpi'yi de makamında misafir ederek, makamını çocuklara devretti. Vali Yavuz, daha sonra İskenderpaşa Ortaokulu öğrencileri Sudenaz Gayret, İlvenaz Emir ve Ahmet Salih'i makamında misafir ederek, makamını bir süreliğine onlara da devretti.

23 Nis 2018 - 15:25 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.