Trabzon’a sahip çıktı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanını eleştirdi. Akşener, “Nedir bu Trabzon...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanını eleştirdi. Akşener, “Nedir bu Trabzon’la alıp veremediğiniz? Sultan Süleyman’ın doğduğu topraklardan bahsediyorsun. Haddini bil cahil adam!” ifadelerine yer verdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuştu. Konuşmasında birçok konuya değinen Akşener, geçtiğimiz günlerde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'ün "Trabzon'u biz Müslüman yaptık" şeklindeki sözlerine de tepki gösterdi. Akşener, “Nedir bu Trabzon ile alıp veremediğiniz?” dedi.

Partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuşan Akşener, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanının Trabzon’la alakalı sözlerine de tepki gösterdi. Akşener, “AKP kadrolarının cüretine bakın, AKP'li bir belediye başkanı Trabzonlu bir kardeşimize “Sizi biz Müslüman yaptık” dedi. Nedir bu Trabzon ile alıp veremediğiniz? 31 Mart'a giderken Ekrem İmamoğlu'na Pontus benzetmesi yapmaktan utanmadınız. Sultan Süleyman'ın doğduğu topraklardan bahsediyorsun. Haddini bil cahil adam! Tarihine ve milletine yabancılaşmış bir kadrodan millete fayda gelmez.” şeklinde konuştu.

HABER: Nesrin BAYRAM

21 Kas 2019 - 12:19 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

cahil ekrem - vAllaha senden bu memlekete hiç hayır gelmediki içişleri bakanı olduğun dönemdeki paşanın kendizi hakkında sarfettiği sözlere cevap veremeyen bugün memleketi yönetmeye kalkmış vazjyet bu.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Kasım 12:19