Trabzon Üniversitesi'ne yatırım müjdesi

TRABZON ÜNİVERSİTESİ‘NE YENİ YATIRIM MÜJDESİ

Trabzon Üniversitesi'ne yatırım müjdesi
Trabzon Üniversitesi'ne yatırım müjdesi
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Ankara’da gündem Trabzon Üniversitesi… 2018 yılında kurulan ve Trabzon’un yükselen marka değerlerinden biri olan Trabzon Üniversitesi, Başkent’te masaya yatırıldı. AK Parti Trabzon Milletvekilleri Salih CORA, Bahar AYVAZOĞLU, Muhammet BALTA ve Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin AŞIKKUTLU Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim ŞENEL’i ziyaret ederek üniversite için destek istedi. Yapılan ziyarette üniversitesinin talepleri, projeleri ve yatırımları değerlendirildi.

Toplantıyla ilgili detayları paylaşan AK Parti Trabzon Milletvekili Salih CORA, “Hukuk Fakültesi Binası, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Turizm Meslek Yüksekokulu ve Uygulama Oteli ve mevcut binalarda yapılan çalışmalar değerlendirildi. Binaların bakım ve onarımı için ödenek talebinde bulunuldu. En kısa sürede ödenek gönderileceği ifade edildi. Değerli başkanımıza yakın ilgisinden dolayı teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.

Ayrıca Milletvekili Salih CORA ve Bahar AYVAZOĞLU, Milli Eğitim Bakanlığı’nda Daire Başkanlıkları görevlerinde bulunan Trabzonlu iki bürokrat, Zekeriya Taşan ve İlhan Bal’ı ziyaret etti. CORA ve AYVAZOĞLU, hayırlı olsun dileklerini iletirken, Trabzon'da yapımına başlanacak okullar ve yeni derslikle ilgili destek istedi.

05 Tem 2022 - 13:57 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.