Trabzon Milli Eğitim’de deprem! 'Aktaş gitti Fettahoğlu geldi'

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğünde deprem etkisi yaratan değişiklik.

Trabzon Milli Eğitim’de deprem! 'Aktaş gitti Fettahoğlu geldi'
Trabzon Milli Eğitim’de deprem! 'Aktaş gitti Fettahoğlu geldi'
Haber albümü için resme tıklayın

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğünde görev değişimi yaşandı. Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, Milli Eğitim Bakanlığına uzman olarak çekildi. Yeni İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ise Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Daire Başkanı Burak Fettahoğlu atandı. Daha önce Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak çalışan Fettahoğlu, 3 yıldır MEB Destek Hizmetleri Daire Başkanlığında görev yapıyordu. Müdür Aktaş mesai arkadaşlarıyla vedalaşmaya başlarken, Fettahoğlu’nun yakın bir zamanda göreve başlaması bekleniyor.

Ayrıntılar geliyor…

HABER: Songül MAZLUM

16 Ara 2021 - 11:48 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

Asiye ATALAR - sayın müdürümüze müteşekki̇ri̇z yolu açik olsun yeni̇ görevi̇nde başarilar di̇li̇yorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Aralık 11:48