Trabzon'da Pınar Kaynak cinayetinde yeni gelişme!

Trabzon İl Jandarma Komutanlığı ile Ortahisar İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş ekipleri faili meçhul olarak kalan Pınar Kaynak cinayetini mayıs ayında...

Trabzon'da Pınar Kaynak cinayetinde yeni gelişme!
Haber albümü için resme tıklayın

Trabzon İl Jandarma Komutanlığı ile Ortahisar İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş ekipleri faili meçhul olarak kalan Pınar Kaynak cinayetini mayıs ayında aydınlatmış, Pınar Kaynak'ın üzerinden alınan sperm örneğiyle Mustafa G.’den alınan örneklerin uyuştuğunu tespit etmiş ve Mustafa G. ile birlikte Necati P.’yi yakalayarak gözaltına almıştı.

Cinayeti işlediği şüphesiyle gözaltına alınan Mustafa G. ve Necati P., çelik yelek giydirilerek yüksek güvenlik altında Trabzon Adliyesi’ne sevk edilmiş, çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak Trabzon E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na gönderilmişti.

Yargılanmalarına henüz başlanmayan tutuklu sanıklar, güvenlik gerekçesiyle farklı illerdeki cezaevlerine gönderildi. Trabzon’da tutuklu bulunan Mustafa G. Batman M Tipi Ceza İnfaz Kurumu’na, Necati P. ise Iğdır S Tipi Kapalı Ve Açık Ceza İnfaz Kurumu’na nakledildi.

20 Haz 2021 - 11:43 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.