Teneke değil, ekmek teknesi

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası BaşkanıÖmer Hakan Usta, dün yerel bir gazetenin manşetine taşıdığı iddialara cevap verdi. Usta, “Her bir...

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası BaşkanıÖmer Hakan Usta, dün yerel bir gazetenin manşetine taşıdığı iddialara cevap verdi. Usta, “Her bir aracımız bizim ekmek teknemizdir. Her şoför kardeşim bu ekmek teknelerinden kazandığı paralarla çocuklarının rızkını kazanmaktadır.” dedi. Trabzon’da mevcut dolmuşlara ithafen haberde kullanılan “teneke” ifadesinin yanlış bir söylem olduğunu savunan Usta, “Her bir aracımız bizim ekmek teknemizdir. Her şoför kardeşim bu ekmek teknelerinden kazandığı paralarla çocuklarının rızkını kazanmaktadır. Evlerine ekmek getirmektedir. Bizlere atılan bu ifade çok çirkin bir ifadedir. Kötü söz sahibinindir.” diye konuştu.

Dolmuş sisteminde yapılacak değişiklikler için hali hazırda çalışmaların yürütüldüğüne ve çalışmalarda sona yaklaşıldığına değinen Usta, “Biz zaten araçlarımızın değişimi için çalışmalar yapıyorduk. Çalışmalarımızda da sona doğru gelmiştik. Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu’nun koordinatörlüğünde araçlarımız yenilenecek. Bu hizmeti en yakın zamanda vatandaşlarımıza sunacağız.” şeklinde açıklamada bulundu.

29 Ağu 2019 - 11:57 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.