‘Sözde STK’lar’ dedi

Saadet İl Başkanı Kurt, STK’ları eleştirdi.

Saadet Partisi Trabzon Cevat Kurt, partisinin seçim değerlendirme toplantısında konuştu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun listelerini gösteren PKK’lıları ifşa etmesini “Ölçünün kaçması” olarak nitelendiren Kurt, Soylu’ya sahip çıkan STK’ları da eleştirdi. Kurt, “Bir Bakanın istifasının istenmesine sözde sivil toplum örgütleri ve bir kısım kurumlar, tepki gösteriyor. Nasıl olur da Saadet Partisi, İçişleri Bakanının istifasını isteyenlerin içinde yer alırmış. Biz 50 yıldır haksızlık kim yaparsa yapsın onun karşısında kim duran ve bedel ödeyen teşkilatız. Seçimden sonra bu ülkenin ana muhalefet partisine yapılan linç girişimine Saadet Partisi her zaman olduğu gibi karşı durmuştur.” dedi.

01 May 2019 - 13:50 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.