Şoför dönüşüm bekliyor

Dolmuş modernizasyonu süreci uzun süredir Trabzon’un gündemini meşgul ederken şoför esnafının gözü kulağı Trabzon Büyükşehir Belediyesinden gelecek aç...

Dolmuş modernizasyonu süreci uzun süredir Trabzon’un gündemini meşgul ederken şoför esnafının gözü kulağı Trabzon Büyükşehir Belediyesinden gelecek açıklamada. Büyükşehir’e kendisine destek veren 14 durak başkanı ile birlikte 4 maddelik bir öneri sunan Aydınlıkevler Durak Başkanı Taner Şahin, “Büyükşehir’e sunduğumuz dört maddelik öneriden sonra bize herhangi bir dönüş olmadı.” dedi.

Dolmuş modernizasyonu süreci uzun süredir Trabzon’un gündemini meşgul ederken şoför esnafının gözü kulağı Trabzon Büyükşehir Belediyesinden gelecek açıklamada. Büyükşehir’e kendisine destek veren 14 durak başkanı ile birlikte 4 maddelik bir bildiri sunan Aydınlıkevler durak başkanı Taner Şahin, “Büyükşehir’e sunduğumuz dört maddelik bildiriden sonra bize herhangi bir dönüş olmadı. Biz de büyük bir merakla kararın ne olacağı bekliyoruz.” dedi. Öte yandan Başkan Zorlu’nun bu Cuma gününe kadar konuyla ilgili bir açıklama yapması bekleniyor.

KARARI BEKLİYORUZ

“Dolmuşta dönüşüm” çalışması Trabzon’daki şoför camiasının büyük çoğunluğu tarafından kabul görmedi. Öte yandan Şoför esnafının gözü kulağı ise Büyükşehir’in dolmuş modernizasyonu ile ilgili vereceği kararda. Kendisine destek veren 14 durak başkanı ile birlikte 17+1 ve kartlı sisteme şiddetle karşı çıkan Aydınlıkevler durak başkanı Şahin, “Biz de büyük bir merakla kararın ne olacağı bekliyoruz. 4 Maddelik bir bildiri sunduk. Bunun dışında atılacak her adıma karşı olduğumuzu belirttik. Gerekirse söylediğimiz gibi direneceğiz.” dedi.

Geçtiğimiz günlerde edinilen bilgilere göre Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Büyükşehir 12+1’de anlaşarak, kart sistemini kaldırdı. Büyükşehir’in dönüşüm ile ilgili kesin kararını ise bu hafta sonu Cuma’ya kadar açıklaması bekleniyor.

HABER: Filiz YILDIRIM

26 Şub 2020 - 12:52 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

03

Mahmut Karabey - güzel trabzonumuzda maalesef hatırı sayılır geri kafalı insan barınıyor. dolmuşçuların talepleri yerine gelirse bu işin adını dönüşüm koymanın hiçbir anlamı kalmıyor. belediye başkanı hayırlı bir iş yapmayı gözetiyorsa, oy kaygısı taşımadan bu saçma sapan taşıma sistemine son vermelidir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Şubat 12:52
02

miroğlu - trabzon halkı ulaşım sorununu çözmesi için belediye başkanı seçti. aydınlıkevler durak başkanı bu konuda yetkilimi ki gündem belirliyor. 17+1 ve kartlı sistem kısmen sıkıntıyı giderir. başkan ağırlığını koymalı 17+1 ve kartlı sistem kabul.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Şubat 12:52
01

marka - bu odalar millet hizmet için mi yoksa devlete başkaldırı için mi kurulmuş

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Şubat 12:52