Siyasetin kin ve nefretini uzak tutmaya çalışıyorum

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, görevdeki 2.5 yılını değerlendirdi

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, görev yaptığı 2.5 yılı sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile değerlendirdi. Başkan Bıyık, “2.5 yıldır 'daha yaşanabilir bir Yomra için' çalışıyorum.” dedi.

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, başkan olarak görev yaptığı 2.5 yıla ilişkin sosyal medyadan değerlendirmelerde bulundu. Başkan Bıyık, “Beni layık gördüğünüz Yomra Belediye Başkanlığı görevinde 2.5 yılı geride bırakmış bulunuyorum. Bir Yomra sevdalısı olarak, 2.5 yıldır 'daha yaşanabilir bir Yomra için' gece gündüz çalışıyorum. İşimizi en iyi şekilde yapmaya, emaneti en doğru şekilde taşımaya, üretmeye ve uygulamaya gayret ediyoruz. Sorunların anında üstüne düşmeye ve eksikleri gidermeye çalışıyoruz. Siyasetin kin ve nefretini ilçemden uzak tutmaya ve hatta ilçem için siyasetten uzak durmaya özen gösteriyorum. 'Devletimize ve milletimize faydalı olacak işler yapalım, insanlarımızı gruplara ayırmayalım' düşüncesi ile hat safhada siyasi nezaket ve adapla hareket etmeye azami gayret gösteriyorum. 'İnsan için insana dair...' sloganı ile yola çıkan bir belediye başkanı olarak, çok daha yaşanabilir bir Yomra oluşturma hayalimin peşinden koşuyorum. Hizmet aşkı ile çıktığım bu yolda kalbimin sesini dinlemeden hiçbir adım atmadığımı özellikle bilmenizi istiyorum. En kalbi duygularımla söylemek istiyorum ki, tüm çalışmalarımı; güzellikleri ile ülkemize nam salmış modern bir kent, kültürü ile sanatı ile örnek bir ilçe, herkesin gıpta ettiği bir Yomra oluşturma hayali ile sürdürüyorum.” ifadelerini kullandı.

“DAHA YOLUN BAŞINDAYIZ”

Hizmet için hırslandığını dile getiren Başkan Bıyık, “Yomra güzelliklerin, sevginin, kardeşliğin kentidir. Kalbim, sizlerin sevgisi ile doludur. 2,5 yılda heyecanımdan hiçbir şey kaybetmedim. Aksine, bu kadim ilçenin değerli insanlarına daha iyi hizmetler yapabilmek için daha da hırslandım. Yola çıkarken, 'bizim belediyecilik anlayışımız da hizmette sınır yoktur' dedik ve belediyemizin görevi olsun ya da olmasın her konuda vatandaşımızın derdi ile dertlendik, dertlenmeye de devam edeceğiz. Daha yolun başındayız. Yomralıların bize olan desteği, bu yolda şahsıma ve çalışma arkadaşlarıma her daim güç vermiştir. Kısa sürede çok ciddi çalışmalara imza attık. Yomra'mızın birçok sorunu çözdük, eksiğini giderdik. İlçemizi marka ilçe haline getirdik. Daha yapacak çok işimizin olduğunu biliyoruz. Hep birlikte çok daha güzel işlere imza atacağız.” şeklinde konuştu.

29 Kas 2021 - 11:03 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

ali - yomra pelitli beton cehennemi olmuş yaşanmıyacak yer orası mahvetmişler orayı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Kasım 11:03