Sezon bayramda açılacak

Trabzon Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, hava şartlarının çalışmaları oldukça zorlaştırdığını belirtti. Tok, Uzungöl’deki çalışmalara değinerek turizm sezonunu Ramazan Bayramında açacaklarını bildirdi.

Trabzon Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Uzungöl’deki çalışmalara değinerek turizm sezonunu Ramazan Bayramında açacaklarını bildirdi. Hava şartlarının çalışmaları oldukça zorlaştırdığını söyleyen Başkan Tok, “Uzungöl’deki çalışmalarımız devam etmektedir. Bu sezona yetiştireceğiz. Oranın esnafı yerli ve yabancı turist noktasında mağduriyet yaşıyor. Hava muhalefetinden dolayı alt yapı çalışmalarımız sekteye uğruyor. Turizm sezonu bayramdan sonra başlayacak. Biz de bu 1 aylık süre içerisinde çalışmalarımızı tamamlayacağız.” dedi.

Uzungöl Turizmciler Derneği Başkan Yardımcısı Murat Akyüz’ün “Devletin bir yardımı yok” sözlerine değinen Başkan Tok, “Uzungöl’de 7-8 milyonluk yapılan yatırım kim tarafından yapılıyor. Devlet yapmıyor mu? Şuan orada yapılan alt yapı çalışmaları bedava olmuyor. 5 kilometreye yakın alt çalışmamız var. Hava şartları hızlı şekilde çalışmamızı engelliyor. Bu çalışmaların dezavantajı olacaktır. Kimse istemez yollar bozuk, çamur olsun. Hiçbir belediye istemez bu şekilde. Bayramda çalışmalarımızı tamamlamış olacağız.” diye konuştu.

ÇAYKARA KENTSEL DÖNÜŞÜM İÇİN KOLLARI SIVADI

Projelerin ara vermeden devam ettiğini açıklayan BaşkanTok, “Çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Projelerimizden en önemlisi Çaykara’da yapacağımız kentsel dönüşüm ile alakalı almış olduğumuz Cumhurbaşkanlığının imzasıyla Bakanlar kurulunun kamulaştırma kararı çıktı. Onun takipçiyiz. 5 ay içerisinde hayata geçireceğiz.” diyerek sözlerine devam eden Başkan Tok şunları kaydetti: “Karla mücadele ediyoruz. Yayla yollarımızı açmaya çalışıyoruz. Yolların düzenlemesinden betonlamasına kadar her şeyiyle müdahale yapıyoruz. Okul projemizi hayata geçiriyoruz. Bu süreçte zaman ve para lazım.”

Rabia MOLLAOĞLU

23 Nis 2019 - 11:40 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.