Şehit kızının mektubu Bakan Soylu’yu ağlattı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, konuk olduğu televizyon programında bir şehit kızının yazdığı mektubun içeriğini anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, konuk olduğu televizyon programında bir şehit kızının yazdığı mektubun içeriğini anlatırken gözyaşlarını tutamadı. Bakan Soylu, evinde yer alan bir dolapta şehit ailelerinden gelen mektuplar olduğunu ve içlerinden bir tanesinde 7-8 yaşlarında bir çocuğun yazdığı cümlelerin kendisini çok etkilediğini belirtti.

"BABAMI ÇOK ÖZLÜYORUM, KANINI YERDE BIRAKMAYIN"

Evindeki bir odada yer alan dolapta şehit ailelerinden gelen mektupları ve fotoğrafları sakladığını belirten Bakan Soylu, şu ifadeleri kullandı: "Arka odamda bir şeyim var. Dolap gibi bir şey. Vitrin derler ya. Dolap gibi bir şey. Orada şehit ailelerinden gelen mektuplar. Mektuplar! Şehitlerinde, her gittiğim cenazenin de fotoğrafları var. Beni en çok etkileyen, yedi-sekiz yaşında bir çocuk tanırım da şu kadar küçük bir mavi kartın içerisine kendi el yazısıyla yazmış. 'Babamı çok özlüyorum. Onun kanını yerde bırakmayın Süleyman Amca.' Şimdi tabii bu…" Bu anlarda boğazının düğümlendiği ve konuşmakta güçlük çektiği gözlenen Bakan Soylu'nun daha fazla dayanamayarak ağladığı gözlendi. Bu video izleyenleri de duygulandırdı.

26 May 2020 - 15:03 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.