Şehir hastanesi inşaatı başlıyor

Trabzon'un mega projelerinden olan ve Akyazı Stadyumunun yanındaki arazide yapılacak olan Trabzon Şehir Hastanesi için çalışmalara başlandı. Akyazı’daki dolgu alanında hastane inşaatında kullanılmak için prefabrik yapılan inşasına başladı

Şehir hastanesi inşaatı başlıyor
Haber albümü için resme tıklayın

Trabzon’un mega projelerinden olan ve Akyazı Stadyumunun yanındaki arazide yapılacak olan Trabzon Şehir Hastanesi için çalışmalara başlandı. Akyazı’daki dolgu alanında hastane inşaatında kullanılması için prefabrik üzerine yapılar inşa edilirken, prefabriklerin tamamlanmasının ardından da alanda Şehir Hastanesinin altyapı çalışmalarına başlanacağı öğrenildi.

900 YATAK YER ALACAK

Trabzon ve bölgesine hizmet verecek olan ve 900 yatak kapasitesi olacak olan Trabzon Şehir Hastanesiyle ilgili daha önce açıklamalarda bulunan AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, “Cumhurbaşkanımız hastaneler üzerinde durduğu kadar yoğun bakım yatak sayısı üzerinde de duruyor. 440 yoğun bakım yatak kapasitemiz var. Ve şehir hastanesi 900 yataklı planlanıyor. Bunun 250’si yoğun bakım ünitesi için. Şehir hastanesi 2020 yılı programımızda vardı. Cumhurbaşkanımızla video konferans görüşmemizde şehir hastanesinin durumunu sormuştu. Trabzon, sağlık açısından Türkiye ortalamasının üstünde... Trabzon bu mega projeye ve hizmete kavuşacak.” şeklinde konuşmuştu.

HABER: Gültekin SADIKOĞLU

21 Tem 2020 - 12:42 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

04

Temel Karadeniz - Merhaba,

Şehir hastaneleri özellikle salgın dönemleri ve teknik imkanlar çerçevesinde büyük şehirlerde olması gereken güzel bir hizmet yalnız Dünyada herhangi bir ülkese bir spor kompkleksinin yanında stadı kastetmiyorum herhangi bir hastane ya da basit bir tıp merkezi olduğunu gösteremezsiniz.

Maç günü insanlar oraya keyif amaçlı araçları ile ya da kendi imkanlarını kullanarak oluşacak trafikte hastaneye acil bir durum için gelen hastayi yetistirmeye çalışan acil tıp ekibine cok ciddi sıkıntı olacak hepsini geçtik aileler yakınlarının durumu ile hüzünlenir ve cebellesirken hemen dibinde gole sevinecek 1000 lerce insan olması ahlaki ve dini açıdan ne kadar doğru düşünülmesi lazım

Stadın yanında hastane olması, caminin ya da mezarlığın yanında pavyon olması kadar saçma bir durum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Temmuz 12:42
03

Hastane acil ihtiyaç - Avni Aker stadyumunun kuzeyinde numune, güneyinde SSK hastanesi vardı ve onlarca yıl bu şekilde devam edildi. hatta hastalar hastanelerin üst katlarından maç seyretmeye bile çalışırlardı. başka yere yapma imkanı olursa ne ala ancak bu büyüklükte bir alan bulmak çok zor. sonra yeni stadyum ile yapılacak hastane arasında ki mesafe sanıldığından daha fazla. hayırlı olsun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Temmuz 12:42
02

Mutlu Köse - Hastane ile stad arasindaki mesafe diyorsunuz ama ulaşım yolu aynı olacak bu nasıl olacak peki bir derbi maçında ambulansın oraya gelmesi imkansız gibi bişey

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Temmuz 12:42
01

Hastane sidat yolu çakismamali - Yok iki katlı olmalı fazla yan yön yapılmalı hastane yolu ayrı yerden yapılmalı sıfatla çakışmamalı çok gozerkag yapılmalı Anbulas yolları yapılmalı yollar buyutulmeli köprüler fazla olmali

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Temmuz 12:42