ŞANLIURFA DA AYŞE SULA KÖSEOĞLU’NA EMANET

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve TBMM 25. ve 26. Dönem Trabzon Milletvekili Av. Ayşe Sula Köseoğlu’nun Bölge Başkanı olduğu...

ŞANLIURFA DA AYŞE SULA KÖSEOĞLU’NA EMANET
ŞANLIURFA DA AYŞE SULA KÖSEOĞLU’NA EMANET
+1
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve TBMM 25. ve 26. Dönem Trabzon Milletvekili Av. Ayşe Sula Köseoğlu’nun Bölge Başkanı olduğu iller arasına yeni bir il daha eklendi ve sorumlu olduğu illerin sayısı 6’ya yükseldi.

Köseoğlu, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’nin tensipleriyle Kars, Iğdır, Ağrı, Van, Hakkari’nin yanı sıra Peygamberler diyarı Şanlıurfa’dan da sorumlu oldu.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da imzasıyla 2021 Nisan ayında Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki'nin yardımcısı olarak görevlendirilen TBMM 25. Ve 26. Dönem Trabzon Milletvekili Av. Ayşe Sula Köseoğlu’nun sorumlu olduğu iller arasına peygamberler şehri Şanlıurfa da eklendi.

2. Milyonu aşan nüfusuyla Türkiye’nin önemli büyükşehirlerinden biri ve AK Parti’nin Güneydoğu’da kalesi durumunda olan Şanlıurfa’ya koordinatör olarak Köseoğlu’nun atanması, Şanlıurfa’da teşkilatlarda ve şehir kamuoyunda heyecan uyandırdı. Dinamik bir kamuoyuna sahip Şanlıurfa’da ilk defa kadın Bölge Başkanının olması beklentiyi ve ilgiyi beraberinde getirdi. Sosyal medyada ve yerel basında gündem olan kutlamalar dikkat çekiciydi.

AK PARTİ’NİN GÜNEYDOĞU’DAKİ KALESİ

Köseoğlu, konuyla ilgili açıklamasında, “Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı olarak Bölge başkanı olduğumuz ve sorumluluğumuzdaki Kars, Iğdır, Ağrı, Van, Hakkari’nin yanı sıra Peygamberler diyarı Şanlıurfa da kıymetli Genel Başkan Yardımcımız ve Yerel Yönetimler başkanımız Sayın Mehmet Özhaseki beyin takdir ile sorumlu olduğumuz illerimizden biri oldu.

Şanlıurfa tüm seçimlerde her zaman AK Parti’ye çok önemli destekler vermiştir. Bu teveccühleri için Şanlıurfa halkımıza yürekten teşekkürü bir borç biliriz. Şanlıurfa halkı hizmetin en iyisini hak ediyor. Şanlıurfa’da Büyükşehir belediyesinin yanı sıra 11 ilçe belediyesi de AK Partili belediye başkanlarımız tarafından yönetilmektedir. Her biri çok güzel hizmetler üretmektedir.

Eksiklerimiz varsa düzeltmek, artılarımıza yeni artılar katmak adına biz de başkanlarımıza her türlü katkıyı vermeye hazırız. Şanlıurfa için tüm samimiyetimiz ve gayretimizle, AK Partimiz ile vatandaşlarımız arasında gönül köprülerini sağlam kılan yerel yönetimlerimizle birlikte gayret edeceğiz. Niyet hayr, akıbet Hayr olsun inşaallah…” dedi.

27 Eki 2021 - 13:49 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.