Sanayi esnafının bitmeyen çilesi…

Sanayi girişlerine park edilen araçlar esnafı zor durumda bırakıyor. Özellikle Büyük Sanayi Sitesi'nin köprü altı girişine park eden araçlar giriş ve çıkışları engelliyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Trabzon Madeni İşler ve Teknik Makine Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Pehlivan, Trabzon’un Sanayi Siteleri'nin girişlerine park edilen araçların esnafı zor durumda bıraktığını söyledi. Sabahın erken saatlerinde gelen servis minibüsleri ve otobüslerin Büyük Sanayi Sitesi girişindeki köprü altının kenarlarına park etmelerinden dolayı sıkıntı yaşadıklarını belirten Pehlivan “Köprünün altı oval olduğu için sadece orta yerinden yüksek araçlar geçebiliyor. Kenarları araç park ettiği zamanda büyük bir sıkıntı yaşanıyor ve bazı araçlar geri dönmek zorunda kalıyor. Bununla ilgili olarak Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Ortahisar Belediyesi ve Karayolları Bölge Müdürlüğü'ne müracaatta bulunduk. Bölme talebinde de bulunduk ama bize bir geri dönüş yapılmadı. Köprü altının iş yerine çevrilerek kullanıldığını görüyoruz. Yetkililerin buraya bir an evvel el atıp bu sorunu çözmelerini bekliyoruz ”ifadelerini kullandı.

12 Haz 2017 - 10:30 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.