Rize İYİ Parti’de 2. kadın başkan

Rize İYİ Parti İlçe Başkanlığına aday olan iki isimden biri olan Teoman Erbaşlı adaylıktan çekildiğini duyurarak rakibi Gönül Er’e destek olacağını aç...

Rize İYİ Parti İlçe Başkanlığına aday olan iki isimden biri olan Teoman Erbaşlı adaylıktan çekildiğini duyurarak rakibi Gönül Er’e destek olacağını açıkladı. Erbaşlı’nın çekilmesi ile ilgili açıklama yapan İYİ Parti Rize İl Başkanı Ayşegül Özyanık, “Adaylar güçbirliği yaptı” dedi. Gönül Er seçime tek liste ile girecek.

RİZE İYİ Parti İlçe Başkanlığına aday olan iki isimden biri olan Teoman Erbaşlı adaylıktan çekildiğini duyurarak rakibi Gönül Er’e destek olacağını açıkladı. Erbaşlı’nın çekilmesi ile ilgili açıklama yapan İYİ Parti Rize İl Başkanı Ayşegül Özyanık, “Partimizin Rize’de daha güçlü bir şekilde devam etmesi adına Teoman Bey İl yönetiminde bizimle birlikte devam etme kararı almıştır. Sonuç ne olursa olsun İYİ Parti ve ‘iyiler’ kazanacaktır.” dedi.

SON ANDA ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ

Rize İYİ Partide kongre heyecanı devam ederken merkez ilçe başkanlığına aday olan iki isimden biri olan Erbaşlı adaylıktan çekildiğini ilan edip, rakibi Er’e destek olacağını duyurdu. Parti içinde tek liste ile seçime gidilmesi parti içinde memnuniyet yarattı.

ÖZYANIK “İYİ PARTİ VE İYİLER KAZANACAKTIR”

Erbaşlı’nın adaylıktan çekilmesi ile ilgili kısa bir değerlendirmede bulunan Başkan Özyanık, “Partimizin Rize’de daha güçlü bir şekilde devam etmesi adına Teoman Bey İl yönetiminde bizimle birlikte devam etme kararı almıştır. Her iki adayımızın güç birliği yapmasının merkez ilçe kongremiz için hayırlı olması temennisinde bulunuyorum. Aday olan tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Sonuç ne olursa olsun İYİ Parti ve ‘iyiler’ kazanacaktır.” dedi. Filiz YILDIRIM

15 Şub 2020 - 11:12 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.