Rıdvan Dilmen'in Ekrem İmamoğlu yorumuna İBB'den cevap geldi

3 Temmuz sürecinde Fenerbahçe'ye şikeci diyen Ekrem İmamoğlu'nu gündeme getiren Rıdvan Dilmen için İBB Sözcüsü Murat Ongun, "Siyasetin de şeytanı" ifadelerini kullandı.

Rıdvan Dilmen'in Ekrem İmamoğlu yorumuna İBB'den cevap geldi
Rıdvan Dilmen'in Ekrem İmamoğlu yorumuna İBB'den cevap geldi
Haber albümü için resme tıklayın

TRT Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'in, dün gece Hatayspor-Galatasaray maçından sonra yaptığı açıklamalar kamuyounun gündemine oturdu.

Programda Dilmen, 3 Temmuz sürecinde Fenerbahçe'nin Avrupa'ya gönderilmemesinde imzası olan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Ali Aydınlar üstünden konuyu İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na getirdi.

"İMAMOĞLU FENERBAHÇE'YE ŞİKECİ DEMİŞTİ"

Dilmen, "Mehmet Ali Aydınlar ile 4-5 sene konuşmadım. Fenerbahçe Avrupa'ya gitmedi, evet. Ama sonra Aziz Yıldırım döneminde kulübe sponsor oldu. Ali Koç döneminde de sponsor oldu. Acıbadem, Fenerbahçe ile çok fazla iş birliği yaptı. İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu da STV'de futbol yorumculuğu yapmıştı. Fenerbahçe'nin şike yaptığını söylemişti. Sonuçta o günkü düşünceleriyle aynı noktada değil tabii ki." ifadelerini kullandı.

SİYASETİN DE ŞEYTANI

Rıdvan Dilmen'in bu açıklamalarından sonra İBB Sözcüsü Murat Ongun'dan yanıt geldi.

Ongun Twitter hesabından, Dilmen'i hedef alaraj yaptığı açıklamada, "Rıdvan Dilmen dün futbolun şeytanıydı bugün siyasetin şeytanı. Güzel ülkemizi siyasetin şeytanlarından kurtarmaya az kaldı." ifadelerini kullandı.

17 Oca 2022 - 16:01 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.