Projeler yarım kalmayacak

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, yerel seçim çalışmasını aralıksız sürdürüyor. Genç, ilçeye kazandırdığı pek çok projenin yanı sıra hâlen devam eden projelerini hatırlatarak , “Hâlihazırda devam eden birçok projemiz var. Bunların akamete uğramaması ve bunların üstüne yenilerinin eklenmesi için 31 Mart Yerel Seçimlerinde sizlerin desteğine ihtiyacımız var.” dedi.

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, 31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında mahalle ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Ortahisar'ın kurucu belediye başkanı olarak bugüne kadar pek çok projeyi ilçeye kazandırdığını kaydeden Başkan Genç, "Görevi üstlendiğimiz 2014 yılından bu yana daha yaşanabilir bir Ortahisar hedefiyle birçok projeyi, hizmeti ilçemize kazandırdık. Hâlihazırda devam eden birçok projemiz var. Bunların akamete uğramaması ve bunların üstüne yenilerinin eklenmesi için 31 Mart Yerel Seçimlerinde sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Ben inanıyorum ki sizlerin desteğiyle 31 Mart'tan sonra kaldığımız yerden devam edeceğiz ve devam eden bütün projelerimizi nihayete erdirmiş olacağız." dedi.

KENDİNE YETEBİLEN BİR ORTAHİSAR HEDEFLİYORUZ

Altyapı ve üstyapı çalışmalarıyla her anlamda kendine yetebilecek bir Ortahisar'ı inşa edeceklerini dile getiren Başkan Genç, "Bugüne kadar sizlerin güvenini, beklentilerini boşa çıkarmadığımızı düşünüyorum. İnşallah yeni dönemde de sizlerin de desteğiyle beraber bütün gücümüzü, enerjimizi ortaya koyarak ilçemizi daha mamur bir hâle getirmek için var gücümüzle çalışacağız. Bizim derdimiz halka hizmettir. Başka bir derdimiz yok. Öncelikli hedefimiz Ortahisarı'ımızı altyapı ve üstyapı çalışmalarıyla her anlamda kendine yetebilecek bir vizyona kavuşturmaktır. Bunu yapmak için de bir hedef ortaya koymak, bir vizyon sahibi olmak gerekli. İşte Tünel Akvaryum projemiz... Tünel kazı çalışmalarını tamamladık. Akvaryum inşaatıyla ilgili süreç devam ediyor. Akvaryumu da ihale edip kısa zamanda yapacağız. Diğer yandan Tarihî İpek Yolu Projesi'nde de çalışmalarımızı tamamladık. Önümüzdeki dönemde ihaleye çıkacağız." dedi.

VİZYONEL PROJELERİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ

Genç, "Biz istiyoruz ki ilçemizde yaşayan her bir vatandaşımızın meselesi çözülsün. Yerel yönetimlerden, kamudan isteği yerine getirilsin. İşte biz bunu gerçekleştirmenin gayreti içindeyiz. İstiyoruz ki bu güzide ilçemizde taş taş üstüne koyalım... Başta kentsel dönüşüm olmak üzere sanatsal, kültürel ve sportif amaçlara hizmet edecek ve âdeta Ortahisar ile özdeşleşecek vizyonel projeleri hayata geçirelim. Bu anlamda sanatsal ve kültürel etkinliklere hizmet edecek bir kültür ve kongre sarayının yapılmasını elzem görüyorum. Yine çocuklarımızın yüzme, atletizm, masa tenisi, basketbol ve futbol gibi bütün spor faaliyetlerini icra edebileceği çok amaçlı tesislerin yapılmasını sağlayacağız. Geçen 5 yıllık süre zarfından dört tane halı saha, spor temalı parklar ve gençlik merkezleri inşa ettik. Yeni dönemde de inşallah sizlerin desteğiyle bunların devamı gelecek. Doğal gazda Büyükşehir Belediyemiz tarafından çok ciddi çalışmalar yapılıyor. En temiz şehir unvanını elde eden Trabzon'un bunu koruması ve halkımızın daha temiz bir hava soluması için doğal gazın bütün kent sathına kadar yaygınlaşması oldukça önemli bir konu. Bütün bunları yapabilmek için sizlerin desteğine ihtiyacımız var." diye konuştu.

04 Şub 2019 - 11:34 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.