Pekşen'den ilginç yaklaşım

PEKŞEN: “HEPİMİZ BİR SÖRLOTH BEKLİYORUZ” CHP’li Haluk Pekşen partisinin iktidar mücadelesine esprili bir yönden yaklaştı. Trabzonspor’un bu sezonki...

Pekşen'den ilginç yaklaşım
Haber albümü için resme tıklayın

PEKŞEN: “HEPİMİZ BİR SÖRLOTH BEKLİYORUZ”

CHP’li Haluk Pekşen partisinin iktidar mücadelesine esprili bir yönden yaklaştı. Trabzonspor’un bu sezonki başarısında büyük katkısı olan Aleksander Sörloth gibi bir yıldızın CHP’yi iktidara taşıyacağını belirten Pekşen, “Hepimiz, bir Sörloth bekliyoruz. Çıksın Erdoğan’ın karşısına ona gol atsın! Bak neler olacak? Dünyanın bir çok ülkesi bu hataya düşmüştür. Ama dünyada bu hatalardan kurtulan en önceki ülkelerin hiç Sörloth’ları olmamıştır. Ortak aklı inşa eden bütün ülkeler insanlık tarihinin geleceğine en mutlu ve müreffeh toplumlar inşa etmişlerdir. O ülkelerin tamamında bir kadro vardır. Sörloth’ları vardır ama o Sörloth’tan 10 tane daha arkadaşı vardır. Türkiye’nin siyasi geleceğine, AKP’nin karşısına onlara meydanı dar edebilecek, üreten bir kadro çıkarmadığımız sürece siyasi iktidarı elde etme şansımızın sıfır olduğunu açıklıkla söylüyorum. Türkiye’nin geleceği, 70 yıldır bize emanet edilmedi. Her defasında buna muhalefet ederek yön vermeye gayret gösterdik. Ama şimdi bu ülkenin yeniden inşası için olmazsa olmaz, tek çıkış yolu CHP iktidarıdır. Trabzon sahaya çıkarsa çok sayıda Sörloth’ları getirir.” diye konuştu.

24 Şub 2020 - 14:03 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

03

baksoy - güzel bir paylaşım size gerçekten bir sörloth lazım ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Şubat 14:03
01

TEMEL DOGRU - din düsmani chp yi sörloth da kurtaramaz iyiki iktidarda degiller olsalardi simdi türkiye barcalanmisti

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Şubat 14:03