Ortahisar’dan dünkü manşetimize 2 ayrı açıklama geldi

Ortahisar Belediye Meclisinin önceki gün gerçekleştirilen toplantısında gündeme gelen yangın raporlarıyla ilgili tartışmalara Başkan A. Metin Genç, açıklık getirdi

Günebakış’ın konuya ilişkin sorusu üzerine, yangın raporlarıyla ilgili yaşanan tartışmanın hiçbir şekilde Büyükşehiri suçlayıcı boyuta varmadığını, bazı Meclis üyelerinin görüşlerinin bu şekilde yansıtılmasının gerçekle bağdaşmadığını belirti. Genç, “Bu konuda Büyükşehir mevzuatın gereğini yerine getiriyor.” dedi. Öte yandan Ortahisar ve aynı zamanda Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mustafa Yaylalı ise sözlerinin yanlış anlaşıldığını ortada Büyükşehirin dava edilmesini gerektirecek bir hukuksuzluk olmadığını söyledi. Yaylalı, “Vatandaşların mağduriyeti varsa yeniden bir mevzuat düzenlemesi ile çözüme kavuşturulabileceğini söyledim.” dedi.

05 Tem 2020 - 13:40 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.