Ortahisar Vefa, gönülleri fethetti

Ortahisar Vefa Sosyal Destek Grubu bayramda mesafeleri aradan kaldırdı. Babaannesinin elini öpmeye gidemeyen Efe Mert’in harçlığını Vefa Destek Grubu ulaştırdı.Vefa Grubu hem Efe’nin hem de izleyenlerin gönlünü fethetti

Pandemi sürecinde büyük bir özveri ile çalışan Ortahisar Vefa Sosyal Destek Grubu, Ramazan Bayramı boyunca da dur durak bilmeden çalışmaya devam ediyor. Bu bayramda torunu Efe Mert ile bayramlaşamayan Şükran Teyze, torununa bayram harçlığı verebilmek için Ortahisar Vefa Sosyal Destek Grubu’ndan destek istedi.

Koronavirüsle mücadele kapsamında büyük bir özveri ile çalışan Ortahisar Vefa Sosyal Destek Grubu, Ramazan Bayramında da durmadı ve sevenler için mesafeleri ortadan kaldırdı. Ortahisar Vefa Sosyal Destek Grubu, Şükran Teyze’nin torunu Efe Mert’e bayram harçlığını teslim etti.

Renkli görüntüleri sosyal medya hesabından “Ortahisar Vefa Sosyal Destek Grubumuz bu bayram mesafeleri aradan kaldırdı” diyerek, paylaşan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, minik Efe’ye de mesaj vermeyi unutmadı.

BAŞKAN GENÇ, EFE’YE SESLENDİ

Başkan Genç, “Bayramda birbirimize doya doya sarılamasak da Şükran teyzemizin emanetini torununa ilettik. En kısa sürede babaannenin elini öpmeyi unutma olur mu Efe Mert.” dedi.

26 May 2020 - 14:42 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.