Ortahisar ile Eleşkirt kardeş şehir olacak

Trabzon’un Ortahisar ilçe Belediyesi'nin Eylül ayı son meclis toplantısı Meclis Başkanvekili Seyfullah Kınalı başkanlığında gerçekleştirildi. Kültür...

Trabzon’un Ortahisar ilçe Belediyesi'nin Eylül ayı son meclis toplantısı Meclis Başkanvekili Seyfullah Kınalı başkanlığında gerçekleştirildi.

Kültür, Çevre, Turizm ve Spor Komisyonu'ndan gelen Ağrı'nın Eleşkirt Belediyesi ile kardeş şehir olunmasına yönelik gündem maddesi ilgili komisyonun kararı doğrultusunda görüşülerek oybirliği ile kabul edildi. Kabul edilen maddeyle her iki belediye arasında sosyal, kültürel, bilimsel, teknik gibi konularda işbirliği yapılması hedefleniyor. Meclis oturumunda ayrıca Kültür, Çevre, Turizm ve Spor Komisyonu'ndan gelen Ortahisar Belediyesi'nin daha önce kardeşlik protokolü imzaladığı Gölcük Belediyesi'nin ismi Tabakhane Vadisi düzenlenmesi içerisinde yeni yapılacak öğretmenevi ile okul alanı önünden geçirilecek olan yol güzergahına verilecek. Kabul edilen madde gereğince burada yapılacak olan caddeye "Gölcük" ismi verilecek. Meclis toplantısını izleyen Gölcük Belediye Başkan Vekili Nazım Usta da, Ortahisar’ın isminin Gölcük'te bir yere verileceğini söyledi.

12 Eyl 2017 - 11:06 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.