Orman Bakanı hesap verecek

Sürmene Çamburnu ormanlık alanındaki yapılaşmayı paylaşan Pekşen suçladı

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun Çamburnu’ndaki yangınla ilgili Yüce Divan’da hesap vereceğini söyledi. Pekşen, Sürmene Çamburnu yangınının peşini bırakmıyor. Sürmene ilçesi Çamburnu mevkisinde meydana gelen yangınla ilgili ortaya birtakım iddialar atan Pekşen, Orman ve Su İşleri Bakanlığını suçlamıştı. Orman ve Su İşleri Bakanlığı ise bir basın açıklaması yaparak Pekşen’in iddialarının gerçek dışı olduğunu belirtip ortaya atılan iddiaların tamamen asılsız olduğunu söylemişti. CHP’li vekil Pekşen, sosyal medya hesabı üzerinden Sürmene Çamburnu ile ilgili açıklamalar yapmayı sürdürürken, Orman ve Su İşleri Bakanlığını suçlamaya devam etti. Sürmene Çamburnu’nun son hâline dair sosyal medya hesabı üzerinden görseller paylaşan Pekşen, iddialarının arkasında olduğunu ve suçluların Yüce Divan’da hesap vereceğini söyledi. Pekşen, “Sürmene Çamburnu Tabiat Parkı’nda son durum. Cayır cayır yaktılar sonra katlettiler.” diyerek Sürmene Çamburnu fotoğraflarını paylaştı. Sürmene Çamburnu yangının takipçisi olacağını sık sık dile getiren Pekşen’in yaptığı açıklamalarda şu ifadeler yer aldı: “Orman ve Su İşleri Bakanı Yüce Divan'da hesap verecek. Bu bir cinayet değilse nedir?”

Filiz YILDIRIM

12 Haz 2017 - 11:57 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.