Orhan Erdoğanla Yola Devam Edildi

Ak parti kongrelerine köprübaşında devam etti

AK Parti Köprübaşı İlçe Başkanlığı 7. Olağan Kongresi AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, AK Parti Trabzon Koordinatörü Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Salih Cora ve Bahar Ayvazoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanvekili Atilla Ataman, delegeler ve teşkilat mensupları katıldı.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi kongrede yaptığı konuşmada AK Parti'nin yeni hedeflere emin adımlarla ilerlediğini belirterek "İnandığın Yolda Yürü sloganı ile başlatmış olduğumuz 7. Olağan Kongre sürecimiz ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olsun."dedi.

Kongrede yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik vurgusu yapan Revi "AK Parti teşkilatları olarak birlik ve beraberlik ruhu ile hareket ettiğimiz sürece aşamayacağımız engel yok. Her zaman dediğimiz gibi kongreler bir bayrak yarışıdır. Görevi biten, bayrağı bir diğer dava arkadaşımız teslim edecek ve emredersiniz komutanım diyerek düşen görev ve sorumlulukları yerine getirmeye devam edecek. her zaman siz değerli teşkilat mensuplarımızla gurur duyuyoruz. Bizim davamızda durmak yok. Tek millet, tek devlet, tek vatan, tek bayrak anlayışıyla; bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız! Kongremiz ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olsun." ifadelerini kullandı. Ak Parti Köprübaşı İlçe Başkanı Orhan Erdoğan, “Cumhurbaşkanı seçiminde yüzde 86,5 oy aldık. Bu dönem daha fazla çalışarak daha iyi olacağız. İçinde bulunduğumuz yıl içerisinde felaketler yaşadık. Yaralarını henüz saramadık. Nüfusa göre en fazla yol ağına sahip ilçeyiz. 2023 ve 2071 hedeflerinde cumhurbaşkanımıza destek olmaktır hedefimiz. Sizlerin desteği ile yeniden hizmet bayrağını inandığımız yolda taşıyacağız” dedi.

AK Parti Köprübaşı İlçe Başkanlığı 7. Olağan Kongresinde tek liste ile seçime gidildi. Listeye göre mevcut İlçe Başkanı Orhan Erdoğan yeniden görevine devam edecek.

13 Eyl 2020 - 12:52 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.