Okulun çatısı uçtu

Trabzon’un Araklı İlçesinde iki gündür etkili olan şiddetli rüzgar çeşitli hasarlara neden oldu.

Trabzon’un Araklı ilçesi Taştele mahallesinde bulunan ilk okul ve bir evin çatısı rüzgâra dayanamayarak uçtu önceki gece saatlerinde meydana gelen olayın okul saatinde olmaması büyük bir facianın önüne geçti Araklı Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada Taştepe mahallemizde önceki gece okulumuzun çatısı şiddetli rüzgara dayanamayarak ağır hasar görmüştür olayın gece oluşu okul saati olamayışı büyük bir facia olmamasına neden olmuştur bu sebeple okulumuz yeni bir emre kadar tatil edilmiştir denildi.

Ahmet Sungur

08 Şub 2020 - 12:32 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.