Öğretmeni dövdüler

Trabzon Yomra’da öğretmen H.A., 4 kişi tarafından darp edildi

Trabzon’un Yomra ilçesinde öğretmen H.A. evinin önünde küfürle birlikte yumruklanarak darp edildi. Köpekten şikâyetçi olduğu sanılıp aralarında Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı E.B’nin de bulunduğu 4 kişi tarafından darp edilen H.A, saldırıya uğradığı kişilerden şikâyetçi oldu.

Arsin’de görev yapan öğretmen H.A.,Yomra’da evinin bulunduğu site önünde saldırıya uğrayıp darp edildi. Olayı gazetemize anlatan H.A, “Alakam olmayan bir olaydır. Oturduğum evin yan binada Ortahisar Belediye Başkan yardımcısının köpeği var. Komşuları şikâyetçi herhalde. Nedense benden biliniyor. Köpekle her hangi bir şikâyetim yok. Başkan yardımcısının oğlu küfrederek bana saldırdı. Sonra kayınpederi, daha sonra başkan yardımcısı ve kayınbiraderi saldırdı. Bana hücum ettiler. Yere düştüm. Saldırmaya devam ettiler. Küfürler savurdular. Polis geldi ve beni ellerinden kurtardılar. Daha sonra saldıranlar olayla ilgim olmadığını söyleyip benden özür dilemeye çalıştılar. ‘Biz o sandık. Özür dilemek istiyoruz.’ dediler ben kabul etmedim. Davacı oldum.” şeklinde konuştu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Türk Eğitim Sen 1 Nolu Şube Başkanı Coşkun Dilber ise şu ifadelere yer verdi: “Arkadaşımız evinin önünde sözlü tartışma olmadan 4 kişi tarafından darp edildi. 5-10 dakikalık süreç içerisinde önce başkan yardımcısı saldırıyor. Sinkaflı konuşuyor. Arkasından kayınpeder sözlü sataşıyor. Sonra kayınbirader devreye girip yumrukluyor. Son olarak başkan yardımcısı gelip yumrukluyor. Yerde de darp etmeye devam ediyor. Arkadaşımızın ifadesinden öğrendiğimize göre kim olduklarını karakolda öğreniyor. Kamera kayıtların olay mevcut. Arkadaşımız yumruk yiyip yere düştükten sonra da darp edilemeye ve eşinin yanında küfredilmeye devam edildi. Bu durumun kendisinin çok ağrına gittiğini söyledi.” diye belirtti.

19 Haz 2021 - 10:19 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.