ODTÜ'den Boğaziçi'ne destek protestosu

Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör atanmasıyla başlayan protestolar devam ederken, Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde (ODTÜ) de eylemlere destek protestos...

Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör atanmasıyla başlayan protestolar devam ederken, Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde (ODTÜ) de eylemlere destek protestosu düzenlendi.

Boğaziçi'ndeki protestolar sırasında "2911 sayılı Kanun'a muhalefet" ve "görevli memura mukavemet" suçlarını işledikleri tespit edilen kişilere yönelik gözaltı kararı kapsamında toplam 36 kişi gözaltına alındı.

ODTÜ'DE GÖSTERİ

İçişleri Bakanlığı'ndan dün yapılan açıklamada, gözaltına alınan 17 kişiden 15'inin MLKP bağlantısının tespit edildiği bildirilmişti.

ODTÜ'de toplanan göstericiler, Boğaziçi'ndeki eylemcilere destek için yürüdü.

"BOĞAZİÇİ'NİN YANINDAYIZ"

Daha sonra bir alanda toplanan ve ellerinde "ODTÜ Boğaziçi'nin yanında" yazılı pankartlar taşıyan göstericiler, çeşitli sloganlar attı.

06 Oca 2021 - 15:19 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.