O Kavşağı Kapattılar

Trabzon’un Akçaabat ilçesinin trafik sorunu için flaş bir gelişme yaşandı. Haçkalı Baba Hastanesi önündeki kavşak beton bariyerle kapatıldı. Düzköy...

O Kavşağı Kapattılar
O Kavşağı Kapattılar
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Trabzon’un Akçaabat ilçesinin trafik sorunu için flaş bir gelişme yaşandı.

Haçkalı Baba Hastanesi önündeki kavşak beton bariyerle kapatıldı.

Düzköy yolu üzerinden gelen araçların hastaneye geçişleri Söğütlü Mahallesinde Trabzon Üniversitesi önündeki kavşaktan sağlanacak.

Trabzon-Akçaabat istikametinden gelen araçların Düzköy yolu üzerine geçişleri ise Nihat Usta restoranının önünde yer alan kavşaktan gerçekleştirilecek.

Akçaabat-Trabzon istikametinden Düzköy yoluna geçişlere eskisi gibi izin verilirken hastaneden çıkan araçların Düzköy yoluna geçişlerine direkt olarak izin verilmeyecek. Bu yöne ulaşmak isteyen araçlar yine Nihat Usta restoranının önündeki kavşağı kullanacaklar.

Trafiğin bu yönde değiştirilmesi buradaki akışı rahatlatırken Nihat Usta ve Söğütlü’deki kavşakta trafiğin sıkıştığı gözlendi.

Fotoğraflar: Akçaabathaber

10 Tem 2021 - 16:38 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

Ali - Koomik çözüm sorunu büyütecek

Sanki yeni trafik aktardığın kavşaklar boş…

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Temmuz 16:38
01

kamil yolcu - yolu kapatın tabii millet bedava dolduruyor depoyu, hastane önünde birikme oluyor şimdi nihat usta önünde kuyruk olacak ne değişecek anlamadık, çözüm üreten değil problem üreten bir anlayış komedi filmi izliyoruz..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Temmuz 16:38