Nikâhta 4 çocuk istedi

Soylu ve Minder ailelerininin nikâh şahitliğini Cumhurbaşkanı ve Başbakan yaptı

Bugüne kadar 3 çocuk yapılmasını tavsiye eden

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “1 çocuk garip olur, 2 çocuk rakip olur, 3 olur denge olur, 4 olur bereket olur.” Dedi

İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu'nun oğlu Engin Levent Soylu ile Rize'nin Güneysu eski Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Daire Başkanı Ahmet Minder'in kızı Saadet Nur Minder dün akşam Haliç Kongre Merkezinde düzenlenen nikâh töreniyle dünya evine girdi. Çiftin nikâh şahitliğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım yaptı. Binlerce insan saatlerce kuyrukta bekleyerek Bakan’ı tebrik etti, yine binlerce insan doğrudan salona girerek nikâha iştirak etti. 10 bini aşkın insan Bakan’ın elini sıkıp ‘Hayırlı olsun’ dileklerini iletmek isteyince zaman zaman izdiham yaşandı. Ancak çok büyük bir kesim Bakan’ı tebrik edemeden nikâha tanıklık etti.

İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu'nun oğlu Engin Levent Soylu ile Rize'nin Güneysu eski Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Daire Başkanı Ahmet Minder'in kızı Saadet Nur Minder dün akşam Haliç Kongre Merkezinde düzenlenen nikah töreniyle dünya evine girdi. Çok sayıda siyasetçinin katıldığı nikah töreninde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım nikah şahidi oldu. Trabzonlu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun oğlu Engin Levent Soylu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın baba ocağı Güneysu'ya damat olarak gittiği ortaya çıktı. Bu arada Ahmet Minder'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın akrabası olduğu öğrenildi.

Daha önceki nikahlarda genelde 3 çocuk tavsiyesinde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan Soylu ve Minder ailelerinin nikahında 4 çocuk tavsiyesinde bulunarak “Bir çocuk garip olur, 2 çocuk rakip olur, 3 çocuk olur denge olur. 4 çocuk bereket olur.” dedi.

Binlerce insan saatlerce kuyrukta bekleyerek Bakan’ı tebrik etti, yine binlerce insan doğrudan salona girerek nikaha iştirak etti. 3 katlı Haliç Kongre Merkezi doldu taştı. 10 bini aşkın insan Bakan’ın elini sıkıp ‘Hayırlı olsun’ dileklerini iletmek isteyince zaman zaman izdiham yaşandı. Ancak çok büyük bir kesim Bakan’ı tebrik edemeden nikaha tanıklık etti.

6 bin 260 kişi kapasiteli Haliç Kongre Merkezi’nde çok büyük bir kalabalık nikaha tanıklık yaptı.

15 Eki 2017 - 11:04 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.