Müslüme Yağal vakasında igrenç gelişme! Dede, 14 yaşındaki ablanın da öz babası çıktı!

Mersin'de cansız bedeni bulunan 3 yaşındaki Müslüme'nin, ölümüyle ilişkili olarak tutuklanan dedesi Hasan Yağal'ın öz kızı olduğu ortaya çıkmıştı. DNA raporuna göre Müslüme'nin 14 yaşındaki ablasının da biyolojik babasının dede Yağal olduğu öğrenildi.

Müslüme Yağal, Mersin'in Gürpınar ilçesinde kaybolduktan 10 gün sonra evinden 7 kilometre uzakta cansız bir şekilde bulunmuştu. Müslüme'nin ölümü sonrası aile fertleri gözaltına alınırken, dede Hasan Yağal tutuklanmış, diğerleri ise serbest bırakılmıştı.

DEDE, MÜSLÜME'NİN BABASI ÇIKTI

Sabah'ın haberine göre dede Hasan Yağal'ın DNA'sı Müslüme Yağal ile uyuştu. Dede olarak bilinen Hasan Yağal'ın Müslüme'nin babası olduğu tespit edildi.

ABLASININ DA BABASI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Adli Tıp kati sonuca ulaşmak için ileri incelemelerini sürerken, dedenin diğer aile üyelerine de cinsel istismarda bulunduğu, Müslüme'nin 14 yaşındaki ablasının da babası olduğu öğrenildi.

BULUNDUĞUNDA ÜZERİNDE KIYAFETİ YOKMUŞ

Müslüme'nin cansız bedenini bulan çoban Ayşe Bacak "Keçi otlatıyordum, köpekler havlayınca peşlerine gittim. O sırada da kızı buldum. Şalvarı, kıyafetleri ve ayakkabıları başka yerdeydi." ifadelerini kullanmıştı. Bacak, Müslüme'nin cansız bedeninin olduğu noktayı göstermiş, yörük kızının kıyafetlerini ve ayakkabılarını az ileride başka bir kayanın üzerinde gördüğünü söylemişti.

26 Kas 2021 - 13:40 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.