Müge Anlı canlı yayında açıkladı!

Türkiye'nin ağladığı İkranur Tirsi davasında şok...

Müge Anlı'da gündeme gelen İkranur Tirsi ölümünde flaş bir gelişme yaşandı. Giresun'da yaşayan 7 yaşındaki İkranur Tirsi, kaybolduktan 3 gün sonra ölü bulunmuştu! Davanın karar duruşması görüldü. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı canlı yayında açıkladı. O isim tahliye oldu... İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Müge Anlı canlı yayında açıkladı! Türkiye’nin ağladığı İkranur Tirsi davasında şok...

TÜRKİYE İKRANUR TİRSİ'YE AĞLAMIŞTI! MÜGE ANLI CANLI YAYINDA AÇIKLADI: TAHLİYE OLDU...

Müge Anlı canlı yayında açıkladı! Türkiye’nin ağladığı İkranur Tirsi davasında şok...

7 yaşındaki İkranur Tirsi'nin, 3 sonra cesedi bulunmuştu. Üzücü olayla flaş bir gelişme yaşandı. Müge Anlı canlı yayında açıkladı. Olayla geçen yıl Giresun'da yaşandı.

İz takip ve kadavra köpekleri, drone ve termal kameralar ile aranan İkranur'un cansız bedeni evinden 7 kilometre uzaklıktaki Salman mevkisi Adaköy deresinde bulunmuştu.

28 Eki 2021 - 12:09 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.