Milli duruşun simgesiyiz

MHP İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, Cumhur İttifakı’nın son durumunu yorumladı. Doğu Akdeniz ve Libya deklarasyonu üzerinden muhalefeti eleştiren Tarım, “Mecliste korudukları teröristlerle birlikte olaylara şaşı bakanlar MHP’yi anlayamazlar. MHP Milli duruşun ismidir.”dedi.

MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, AK Parti ve MHP dayanışmasının çok büyük önem arz ettiğini dile getirdi. Türkiye’deki sorunların çözümü için Cumhur İttifakı’nın güçlü kalabilmesinin önemli olduğuna dikkat çeken Tarım, partisinin milli çizgiden 1 santim uzaklaşmadığını söyledi.

İTTİFAKI VE TÜRKİYE’Yİ KONUŞTU

MHP’nin kurulduğu günden beri milli duruşundan sapmadığını ifade eden MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, AK Parti ve MHP ittifakını konuştu. Tarım, “MHP ve AK Parti dayanışması bu gün çok büyük önem arz etmektedir. Ülkemizde çözüm bekleyen sorunların halledilmesi ancak bu ittifakın güçlü kalabilmesiyle mümkündür. MHP kurulduğu günden beri milli çizgiden 1 santim ayrılmamıştır. Bugün AK Parti’nin de aynı misyonu yakalayıp aynı minvalde siyaset üretmesinin kimleri rahatsız ettiği ortadadır. Bu eksenden sapılmadığı müddetçe halledilemeyecek sorun yoktur. Bu meseleler bizim ülke olarak uzun yıllardır irade koyamadığımız mevzulardır. Arzu ve isteklerimiz çok iyi anlaşılmıştır ki, Türkiye’de iktidar olmak düşüncesinden ziyade mevcudu düşürmek ve Türkiye’yi yönetilemez hale getirmek amacıyla 4 bilinmeyenli denklem kurulmuş, hiç benzemezler bir araya getirilmiştir. Buna iki yeni parti daha eklenmiş, kirli ilişkileri alenen ortaya dökülmeye başlanmıştır. Ne korkumuz ne de kuşkumuz vardır. Çünkü biz vatan kitabını en son sayfasına kadar okuduk. Yol diye Cumhuriyeti, onur diye bağımsızlığı seçtik. Başkaları gibi hainlik ve fitne fesat profesörlüğü kitabını okumadık, yanından da hiç geçmedik. Suriye’de yapılanlar, Akdeniz’deki uygulamalar, S400 alımları, yerli silahımızla savaşabilmeyi yakalamamız, üretilen deniz altıları, Meclis’te koruduğunuz teröristlerin içine düştüğü durumlara şaşı bakanlar MHP’yi anlayamazlar. Bu günkü iş birlikçilerin hepsi tanıdıktır. Türk’e giydirmek istedikleri kefeni kendilerine giydirmek Ülkücü hareketin boynunun borcudur. Bağımsız son Türk devletini korumanın başka da yolu yoktur.” diye konuştu.

HABER: Gültekin SADIKOĞLU

25 Ara 2019 - 12:01 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

TRABZONLU SORUYOR - sn başkan; ist seçimleri öncesi apo'nun kardeşi devlet tv ye çikti...gördün mü...ortağiniza, yani ittifakınıza oy istedi, duydun mu....millet yutmuyor, unutma....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Aralık 12:01