Milletvekili Cora AK Parti Grup Yönetim Kurulu’na girdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden AK Parti Genel Başkanı olmasından sonra MKYK ve MYK’dan sonra AK Parti Grup Yönetiminde de değişiklikler oldu.

Daha önce grup yönetiminde yedek üye olarak yer alan AK Parti Trabzon Milletvekili Salih cora bu kez Yönetim Kurulu Asil üyesi oldu. Cora, ilk görevini ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katıldığı ilk grup toplantısında yerine getirdi. Hemen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın arkasındaki sırada oturan Milletvekili Cora, yeni görevini sosyal medyadan şu ifadelerle paylaştı: “AK Parti Genel Başkan'ı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan TBMM Ak Parti Grup Toplantısı'na katıldı. Bugün Ak Parti Grup Yönetim Kurulu Üyesi olarak biz de bu tarihi ana şahitlik etmenin mutluluğunu yaşadık.”

01 Haz 2017 - 11:53 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.