Millet senin ne olduğunu biliyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bürokratlara seslenerek tehdit dili kullanması ve “Emir almıştım diyerek bu kirli işlerden sıyrılamazsınız" s...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bürokratlara seslenerek tehdit dili kullanması ve “Emir almıştım diyerek bu kirli işlerden sıyrılamazsınız" sözlerine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, milletimiz senin ne olduğunu biliyor diyerek karşılık verdi. Soylu, Kılıçdaroğlu’na hesabı PKK’nın siyasi uzantısına mı, FETÖ’ye mi sorduruyorsun diye sordu. n 6’DA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bürokratlara seslenerek bürokratlara seslenip “Emir almıştım diyerek bu kirli işlerden sıyrılamazsınız" sözlerine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu milletimiz senin ne olduğunu biliyor diyerek karşılık verdi. Soylu Kılıçdaroğlu’na hesabı PKK’nın siyasi uzantısına mı, FETÖ’ye mi sorduruyorsun diye sordu.

HESABI HDP’YE Mİ SORDUYORSUN FETÖ’YE Mİ?

Bakan Soylu video üzerinden bürokratlara seslenen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na sosyal medya üzerinden yayınladığı ileti ile karşılık verdi. Kılıçdaroğlu’na beceriksizliğini ve yeteneksizliğini sarhoş naralarıyla kapatmaya çalışarak Heyyt demişsin çok korktuk diyen Bakan Soylu, “Beceriksizliğini ve yetersizliğini sarhoş narasıyla kapatmaya çalışan Kılıçdaroğlu, "Heyyt!" demiş. Çok korktuk! Hesabı yol arkadaşların PKK’nın siyasi taşeronuna mı yoksa FETÖ'ye mi sordurursun. Milletimiz senin "NE" olduğunu, çok iyi biliyor Kılıçdaroğlu” ifadelerini kullandı.

18 Eki 2021 - 10:57 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

don bas - millet kilicdaroglunun ne oldugunu bilemez cunki onlar daha ikdidar olmadilar,millet esas ikdidardalarin ne oldugunu biliyor.zam,cift maaslar,din tuccarligi vs.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ekim 10:57