Meydan Parkı’na aşı çadırı kurulacak

Koronavirüse karşı, tüm Türkiye’de aşılama hızla devam ederken Trabzon’da İl Sağlık Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi ortaklığında dikkat çeken bir ç...

Koronavirüse karşı, tüm Türkiye’de aşılama hızla devam ederken Trabzon’da İl Sağlık Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi ortaklığında dikkat çeken bir çalışmaya imza atıldı. Sağlık Bakanlığının izniyle, Trabzon Meydan Parkına aşı çadırı kurulacak.

Koronavirüse karşı, tüm Türkiye’de aşılama hızla devam ederken Trabzon’da İl Sağlık Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi ortaklığında dikkat çeken bir çalışmaya imza atıldı.

Sağlık Bakanlığının izniyle, Trabzon Meydan Parkına aşı çadırı kurulacak.

CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 10:00’DA BAŞLIYOR

Cumartesi günü saat 10:00 itibariyle vatandaşların en yoğun olarak bulunduğu Meydan’da isteyen ve şartları tutan herkese randevulu, randevusuz Koronavirüs aşısı yapılacak.

RANDEVU OLMASI GEREKMİYOR, ŞARTLARI TUTAN HERKESE YAPILACAK

Burada amacın, “Randevu alamadım” diye hastanelere veya aile sağlığı merkezlerine gidemeyen kişilerin kolaylıkla Meydan’da kurulacak aşı merkezine ulaşımlarını sağlamak.

PAZAR GÜNÜ SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI NEDENİYLE AŞI ÇADIRI KURULAMAYACAK

Aşı çadırı ile Trabzon’da aşı oranının yükseltilmesi hedeflenirken, sadece bu Pazar günü sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle Meydan’da aşılama yapılamayacak.

MESAİ SAATLERİ İÇİNDE AŞI YAPILACAK

Pazar gününden sonra Trabzon’da mesai saatleri içerisinde aşı çadırının sürekli faal olacağı kaydedilirken, böylelikle şehrin en kalabalık bölgesinde vatandaşların aşıya ulaşımı kolaylaştırılmış olacak.

TRABZON’DA TOPLAM YAPILAN AŞI SAYISI 523 BİN

Trabzon’da 25 Haziran saat 17:49 itibariyle topla yapılan aşı sayısı 523 bin 356 olarak kayıtlara geçti. Bu aşılardan 1. doz uygulanan kişi sayısı 337 bin 351, 2. doz uygulanan kişi sayısı ise 186 bin 5 olarak belirtildi.

26 Haz 2021 - 10:06 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.