Meral Akşener Trabzon'da

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün Rize programını gerçekleştirmek üzere Trabzon Havalimanına iniş yaptı.

Meral Akşener Trabzon'da
Meral Akşener Trabzon'da
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Akşener'in beraberinde Teşkilat Başkanı Koray Aydın, Mali İşler Başkanı Ümit Dikbayır, Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs ve Tekirdağ Milletvekili Enes Kaplan yer aldı.

Akşener havalimanında kalabalık bir heyet tarafından coşkuyla karşılandı. havalimanında Akşener için horon tepildi. Horona milletvekili Hüseyin Örs de eşlik etti.

Akşener, İkizdere Vadisinde yürütülen taşocağı çalışmaları nedeniyle İkizdere ilçe esnafını ve İşkencedere Vadisini ziyaret edecek. Ardından Rize merkez ve Çayeli ilçe esnafına ziyarette bulunacak. Esnaf ziyaretlerinin ardından 18.15'te Trabzon havalimanından uğurlaması bekleniyor.

20 May 2021 - 11:31 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.