Konya valisine sert çıktı

AK Parti İl Başkan vekili Hasan Dilekoğlu, Konya’da düzenlenen öğretmenler günü etkinliğinde bir öğretmeni oturuşundan dolayı azarlayan Vali Cüneyit Orhan Toprak’ı sert bir şekilde eleştirdi. Dilekoğlu, sosyal medya hesabından, “Sen vali misin be birader, vali gibi konuş da vali görelim ya.” biçiminde tepki gösterdi.

AK Parti İl Başkan vekili Hasan Dilekoğlu, Konya’da düzenlenen öğretmenler günü etkinliğinde bir öğretmeni oturuşundan dolayı azarlayan Vali Cüneyit Orhan Toprak’ı sert bir şekilde eleştirdi. Eğitimci Dilekoğlu, sosyal medya hesabından, “Sen vali misin be birader, vali gibi konuş da vali görelim ya. 24 Kasım sadece bir ritüeldir. Öğretmene katkı sunmaz aksine tatil gününde resmi programa zorunlu katılım sağlar. Yetmez, vali efendiden fırça yer.

Yakışmadı vali bey, yakışmadı” şeklinde bir paylaşım yaptı. Vali Cüneyit Orhan Toprak’ın daha önce görev yaptığı Hakkari’de aracıyla seyir halindeyken kendisine selam durmayan iki özel hareket polisini açığa aldırması tepki çekmişti.

23 KASIM’DA PAYLAŞTI

Hasan Dilekoğlu, 23 Kasım günü öğretmenler günün ise sosyal medya hesabından bu paylaşımla kutlamıştı. “12 Eylül darbecileri tarafından ihdas edilen ve devlet ritüeli olmaktan öteye geçemeyen; öğretmenlere ve öğretmenlik mesleğine hiçbir katkısı olmayan 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun. (!)”

26 Kas 2019 - 11:39 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.