Kokpit camı çatladı

İstanbul Kabil seferini yapan THY uçağının kokpit camı çatladı.

Camı çatlayan uçağın kaptan pilotu kule ile irtibata geçerek Trabzon’a acil iniş izni istedi. Uçak saat 06.30 sıralarında 239 yolcu ve 16 mürettebatıyla birlikte Trabzon Havalimanı’na indi. Afganistan Bakan Yardımcısı İdris Zamani’nin de içerisinde bulunduğu uçak bakıma alınırken, Trabzon’a ulaşan başka bir uçak, yolcuları alarak Afganistan’ın Başkenti Kabil’e gitmek üzere Trabzon’dan havalandı. İSTANBUL Kabil’e seferini yapan THY uçağının kokpit camı çatladı. Camı çatlayan uçak, 239 yolcu ve 16 mürettebatıyla birlikte Trabzon Havalimanına acil iniş yaptı. İstanbul’dan bu sabah saatlerinde Afganistan’ın Başkenti Kabil’e gitmek üzere havalanan uçağın kokpik camı çatladı. Kaptan pilot 06:30 sıralarında Trabzon Havalimanı ile irtibata geçerek acil iniş izni istedi. Afganistan Bakan Yardımcısı İdris Zamani’nin de içerisinde bulunduğu uçak, Trabzon'a indi. Trabzon’a acil iniş yapan uçaktaki yolcular havalimanında ağırlanırken, yolculara yeni uçak tahsis edileceği ve saat 14.30 sıralarında yeniden havalanarak Kabil’e hareket edeceği öğrenildi. Bu arada arızalı uçağın bakımının yapıldığı ileri sürüldü.

Enis YILDIRIM

06 Şub 2019 - 12:49 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.