Kısa da olsa okulu hatırlattı

Ortaokul ve liseler için yüz yüze eğitim başladı

Kısa da olsa okulu hatırlattı
Kısa da olsa okulu hatırlattı
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı normalleşme süreci ile birlikte okullarda da yüz yüze eğitime yeniden geçiş yapılmıştı.

İlkokul öğrencileri için yüz yüze eğitim geçen hafta başlamıştı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un, geçtiğimiz günlerde yaptığı "7 Haziran Pazartesi itibarıyla ortaokul ve lise öğrencilerimiz için haftada iki gün yüz yüze eğitime başlıyoruz." duyurusunun ardından kritik gün geldi çattı.

HAFTADA 2 GÜN YÜZ YÜZE EĞİTİM

Uzun zamandır evlerinde olan ortaokul ve lise öğrencileri, bugün okulun yolunu tuttu.

Haftada 2 gün yüz yüze eğitim alacak olan öğrenciler, diğer 3 gün ise uzaktan eğitimleri devam edecek.

KARNELER İNTERNETTE

Öte yandan 18 Haziran’da karne, teşekkür ve takdir belgeleri elektronik ortamda erişime açılacak, talep eden velilere ise okul müdürlüklerince basılı karne verilebilecek.

07 Haz 2021 - 18:21 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.